Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Kases izdevumu orderis
Kā pareizi noformēt kases izdevuma orderi algām, pirmajā rindā "izsniegts"
1.kasieravārds, uzvārds
2.Algasizmaksa
Atbildes (17)
es rakstu algas izmaksa par mēnesi/gads, saraksta nr.
Я пишу , имя фамилию кассира(так как вы выдаёте деньги), в pamatojums - algas izmaksa par mēnesi/gads , а вот уже в pielikumā я пишу saraksta nr.
Да и ещё к Kases izdevumu orderis я прикладываю списки на зарплату ! Вот !
Es alga sarakstus turu atsevišķā mapē
Bet es atkal kā Lena30 piešuju klāt kā attaisnojuma dokumentu:)
bet pēc pieciem gadiem vieglāk atrast vienā vietā saliktus dokomentus nekā rakņāties pa kases dokomentiem, un algu vēl pārskaita caur banku kur tad likt?
Ja visu uzreiz, tad sarakstu pie bankas

Bet nu tas laikam nav būtiski , ka tik var atrast un parādīt , ja kāds interesējas.
И я, как Лена 30 и Илма.Только у меня в ордерах нет строчки pielikums, а есть одна Saimnieciskā darijuma apraksts un pamatojums, в ней и пишу Darba alga par ..., saraksts Nr. (ордера куплены в магазине, пишу вручную).Ведомости и табеля тоже прикладываю к ордерам.
Хотя, подумываю о том, чтобы табеля и ведомости складывать в отдельную папку.А то проверки каждый месяц и всё время требуют табеля, иногда и ведомости.Приходится "шерстить" папки кассы.Вот только останавливает то, что в таком варианте не будет аттасноюма документа при расходном ордере.
Logram я думаю будет легче , если у вас это будет всё в одной отдельной папке, а когда будут проверять кассу, то легче эту отдельную папку достать и показать оснавания к ордеру, нежели чем ""шерстить" папки кассы"
Ataisnojuma dokoments jau ir
Кто ж их знает, что им вголову придёт.Вон Айварено писал, что чек у него в папке 2380 лежал, а накладная в 5310.Он показал обе папки.А ему сказали, что так нельзя.Всё должно быть в одном флаконе.Или же копия приложена, как оправдательный документ.
Tad jau varbūt jādara tā, visu gadu tur pie izdevuma ordera un gada beigās ieliek atsevišķi, bet man no VID teica lai visu tas ir tabeles, alga sarakstur un rīkojumus liek vienā mapē lai nav jāmelē, kad viņi atnāk
Tabeles , algu aprēķini , rīkojumi - vienā mapē.Algu saraksti pie dokumentiem par izmaksu:) Tā atkal man.
Es lieku vienu algu saraksta eksemplāru ar saņēmēju parakstiem pie kases, otru pie Darba algu mapes, kur ir arī tabeles, rīkojumi par DA un grāmatvedības izziņa par DA grāmatošanu.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture