По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

vēstule no VID par algām Uz tēmu sarakstu

vēstule no VID par algām
Tikko saņēmu vēstuli no VID ar smalku mājienu, ka algas ir zemākas par iztikas minimumu, un VID "iesaka" rast iespēju vidējo darba algu palielināt. Es nsaprotu, likums nav pārkāpts, minimālā alga strādniekiem tiek maksāta, kādas tiesības VID pieprasīt palielināt algas? Vēl pie tam viņi gaida paskaidrojumus uz "glupiem" jautājumiem, piemēram: kādā veidā jūsu uzņēmumā ir iespējams nodrošināt saimniecisko darbību, ja vidējā alga ir zemāka par valstī noteikto iztikas minimumu? Jāpiemin, ka vēstules beigās dots mājiens par iespējamiem kontroles pasākumiem. Palīdziet kāds, lūdzu! Dzirdēju, ka šādas vēstules saņem daudzi, kā lai atšuj VID?
Egute
Egute 24.05.2006 11:23
1 ziņojums

Atbildes (23)

если я поняла вот эта ссылка, но там ни одного ответа не нашла http://www.vgk.lv/ru/forum/2/40341/page/2/:-(
K_l
K_l 05.02.2007 13:50
726 ziņojumi
http://www.vgk.lv/index.php?setgc=forum&action=shposts&fid=2&tid=37336

Посмотрите здесь.
Tt7
Tt7 05.02.2007 13:59
37863 ziņojumi
Es jau esmu atbildējusi uz vairākiem šādiem Vid SŪTĪJUMIEM . Lieta tāda , ka viņi saskaita soc. atskaitē brutto algu un izdala ar darbinieku skaitu mēnesī un sanāk ka maksājam zem min.algas bet es uzrakstīju atbildi , ka šinī atskaitē man ir arī B slimības lapas , darbinieces kuras atrodas bērna kopšanas atvaļinājumā un eksistē arī neattaisnoti darbinieku kavējumi . Aizsūtīju viena mēneša darba laika uzskaites tabeli . Atbildē uzrakstīju mēnesī nostrādātās kopējās stundas un izdalīju ar brutto algu un tas cipars pat pārsniedza min. stundas tarifa likmi. Tā arī šī problēma tiek atrisināta .
Puncene
Puncene 06.02.2007 09:09
28 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.