Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
bojatie produkti Uz tēmu sarakstu

Kristine1976 25.04.2006 08:59
157 ziņojumi
157 ziņojumi
Atbildes (11)
Kaadreiz UIN aprekjinashanas dekl. metodiskajos noteikumos bija rakstiits: "Ja uznjemuma nav noteikts planoto zudumu normativs, tad attiecigie prechu zudumi un norakstito prechu vertiba ir izskatama par izdevumiem, kas nav tieshi saistiti ar saimniecisko darbibu..."
Bet vai gramatvedim ar to janodarbojas? Gramatvedis sezh savaa kantorii un aprekjina to, ko iedod, ne? Neviens nekad tur neko nav par zudumiem man devis. Iedod tikai menesha beigas atlikumus noliktavaa un cauri. Kaa labaak risinaat sho problemu? Un es jau tagad zinu, ka neviens arii nenjemsies reekjinaat? Varbuut metodikaa jaaieraksta kaads gudrs teikums, ka iepirkta produkcija peec plana arii tiek iztereta un neveidojas zudumi. Vaditajs seko liidzi utt.
Es tiesham nezinu kaa labaak....?
Bet vai gramatvedim ar to janodarbojas? Gramatvedis sezh savaa kantorii un aprekjina to, ko iedod, ne? Neviens nekad tur neko nav par zudumiem man devis. Iedod tikai menesha beigas atlikumus noliktavaa un cauri. Kaa labaak risinaat sho problemu? Un es jau tagad zinu, ka neviens arii nenjemsies reekjinaat? Varbuut metodikaa jaaieraksta kaads gudrs teikums, ka iepirkta produkcija peec plana arii tiek iztereta un neveidojas zudumi. Vaditajs seko liidzi utt.
Es tiesham nezinu kaa labaak....?

Kristine1976 25.04.2006 12:34
157 ziņojumi
157 ziņojumi
Если до сих пор не было потерь и не установлен норматив, то, по-моему, придется эту сумму потерь в 3 строке декларации восстановить.
Varbuut kaads var pateikt, kaa tiek rekjinaati shadi zudumi? Kaadu visvienkarshako veidu? Veel jau es varu aatri uzcept gan metodiku, gan attieciigi noformeet visu. Gada parskats veel nav nodots:) Veel 4 dienas:)

Kristine1976 25.04.2006 13:05
157 ziņojumi
157 ziņojumi
Bet, ja 2005.gadsbija pirmais darbibas gads? Nav nemaz to 3 gadu zudumi? Kas jadara tajos pirmajos tris gados?

Kristine1976 25.04.2006 14:24
157 ziņojumi
157 ziņojumi
Тогда в 2005 году спишите потери на убытки, а в 2006 году эту сумму разделите на 3 и в пределах получившейся суммы сможете списывать убытки без восстановления в декларации.
Un vai to summu, kas tiks norakstiita 2005.gadazaudejumos, ir jaauzraada UIN deklaraacija?

Kristine1976 25.04.2006 23:07
157 ziņojumi
157 ziņojumi
Paldies. Kas jaadara, tas jaadara. Galvenais tagad man skaidra bilde.

Kristine1976 25.04.2006 23:18
157 ziņojumi
157 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt