Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Cik ilgi apdrošinātāji var "vilkt gumiju"?! Uz tēmu sarakstu
Cik ilgi apdrošinātāji var "vilkt gumiju"?!
Sveiki visiem,
situācija tāda ka sasita man mašīnu, "sitējs" savu vainu atzina, policija sastādīja saskaņoto paziņojumu, vienīgais nekur neparaksatījās ne1 no pilicijas darbiniekiem, ka būtu pildījis saskaņoto paziņojumu. Reāli bija pagājušas 2as dienas no mašīnas pirkšanas brīža līdz negadījumam, visus papīrus nokārtoju, un raxtīju ka nepiekrītu remontam, bet lai man izmaxā auto vērtību!
Kad zvanu ERGO man tikai pasaka ka lēmums nav pieņemts un man par to paziņos raxtiski! Tātad jautājuma būtība tāda, cik ilgi viņi var vilkt gumiju un vai viņi var atteikt man atmaksāt auto vērtību?!
Paldies jau iepriekš
Marex
Atbildes (12)
Mums piemēram. atbilde par remonta atlīdzību atnaca pēc 3 mēnešiem.
to Februaris: arī ERGO bija apdrošinātājs?!
mans paziņa tagad arī ar ERGO kasās, viņam sasita faru un apdrošinātāji nevēlas mainīt to pret oriģinālo, bet gan pret kādas citas firmas (cenu ziņā atšķirība ir jūtama).
Sestdienā jau pat bja raksts-ja nekļūdos-par Baltikumu-ka šie arī nevēlas izmaksāt kompensāciju.
Я, когда мне стукнули машину, не стала обращаться в компанию виновника, а, имея КАСКО, обратилась к своим. Они очень быстро выплатили мне сами, причем довольно красивую сумму, а уж взаимоотношения (взаимозачеты) между страховыми обществами меня больше не волновали. А так тоже слышала о различных проволочках.
Bet nav dzirdēts tieši par auto vērtības atmaksu, jo man nevajag sistu mašīnu ne es viņu varu pats pārdot, ne arī pašam kaifs ar tādu braukt( kaut arī nebūtu nekādu vairs vizuālu defektu pēc remonta)?! Jā ir dzirdēts ka saliek "kreisās detaļas" ne oriģinālās, lai tik lētāk pašiem izmaksā!!
С оплатой страховщиками стоимости машины я не сталкивалась. Только с суммами на ремонт.
Мы тоже обращались к своим, делали ремонт сами, и успевали принести счет до выплаты страховки и всегда получали столько, сколько надо ,
А мне (тфу-тьфу, лучше с этим больше не сталкиваться) по КАСКО всегда выплачивали суммы наличными, а потом уже я делала ремонт "своими силами". И, не смотря на то, что использовала при ремонте довольно дорогой сервис, сумма выплаты всегда перекрывала расходы. Правда, лучше уж не надо подобной прибыли
аналогично, всегда с наваром, но лучше тьфу-тьфу
Joks jau tāds ka nopirku mašīnu 5dienā, paņēmu OCTA uzreiz, taču Kasko nebija tik daudz naudas līdzi paņemis, un jau 7dien karstais EST puisis ietriecās manā mašīnā vēl pārkāpjot CSN!
Mēs bijam pārdevuši paši ar zaudejumiem jauno sasisto mašīnu( uzreiz bija pircejs)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture