По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Kā rīkoties tālāk???? Uz tēmu sarakstu

Kā rīkoties tālāk????
Sveiki! Mans šefs uz savu galvu (kā tas mēdz notikties) ir nopircis cita uzņēmuma akcijas - visas. Ir līgums par pirkšanu pārdošanu. Tagad nesaprotu, ko darīt tālāk - vai tas skaitās kā ieguldījums citā uzņēmumā, varbūt jātaisa par meitas uzņēmumu??? Vienvārd' sakot, lūdzu palīdziet ar informāciju, pirms tam neesmu neko tādu darījusi. Liels paldies!
Ekko
Ekko 15.04.2006 13:26
22 ziņojumi

Atbildes (5)

Apsveicu! Jūs iegādājaties akcijas, kas jāuzskaita ilgtermiņa finanšu ieguldījumos.Pirkšana: D1310 K 26.. Sākotnēji tos jāuzskaita pašizmaksā. Jā uzņēmuma vērtība būtiski lielāka par iegādes cenu, to varat novērtēt uzņēmuma iepriekšējā gada bilances vērtībā.Mātes uzņēmums ir kad pieder vairāk par 50% no cita uzņēmuma pamatkapitāla. Ja jums visi 100%- tad laikam tā ir.
Frezy
Frezy 15.04.2006 15:03
1986 ziņojumi
Apsveicu! Jūs iegādājaties akcijas, kas jāuzskaita ilgtermiņa finanšu ieguldījumos.Pirkšana: D1310 K 26.. Sākotnēji tos jāuzskaita pašizmaksā. Jā uzņēmuma vērtība būtiski lielāka par iegādes cenu, to varat novērtēt uzņēmuma iepriekšējā gada bilances vērtībā.Mātes uzņēmums ir kad pieder vairāk par 50% no cita uzņēmuma pamatkapitāla. Ja jums visi 100%- tad laikam tā ir.
Frezy
1986 ziņojumi
Sorry! Man viss sanāk vairumā
Frezy
1986 ziņojumi
Paldies! Tad sanāk, ka jāmaina arī statūti - neesmu nekāda juriste, bet esmu kaut kur to lasījusi.
Ekko
Ekko 15.04.2006 15:47
22 ziņojumi
Устав не нужно менять.
Martinas
Martinas 15.04.2006 16:23
38532 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.