По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

darba laika tabele Uz tēmu sarakstu

darba laika tabele
Labdien gramatvezi- vai ludzu jus varetu man paskaidrot kaa pareizi jaaizpilda darba laika uzskaites tabele.Veikals-darba laiks no 8-19- divi darbinieki-cietaa alga, darba dienas no pirmd.-sestd. Ja es pareizi saprotu, tad, lai nevajadzetu piemaksat virsstundas max 1 darbinieka stundu skaits ir 8???Reaali protams cik h sanaak tik arii straadaa. Tabelee tad jaasadala tas darba laiks taa, lai taas h netiktu paarsniegtas, vai kaa??? Jautajums protams mulkigs, bet tas man pirmais darbins-viss pirmo reizi un viss pavisam savaadaas nekaa skolaa maaciija:)
Hello06
Hello06 03.04.2006 14:03
1 ziņojums

Atbildes (4)

Stundu skaits katram darbiniekam kopsummā nedrīkst pārsniegt oficiālo darba stundu skaitu mēnesī (stundu skaits jāskatās darba laika kalendārā) viss pārējais jāuzskaita kā virsstundas. Manuprāt tā.
Meicha
Meicha 03.04.2006 14:22
396 ziņojumi
Tiesaam vienaa dienaa var straadaat vairaak kaa 8 stundas un tas neskaitiisies virsttundu darbs???
Ninnuks
Ninnuks 03.04.2006 18:08
21 ziņojums
http://www.vgk.lv/index.php?setgc=forum&action=shposts&fid=2&tid=28166
Ambera
Ambera 03.04.2006 18:15
21759 ziņojumi
paldies Ambera;)
Ninnuks
Ninnuks 03.04.2006 18:18
21 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.