По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Nodokļu konvencijas, ofšori, nerezidenti, brīvas ekonomiskās zonas, muita

Nodokļi nerezidentam Uz tēmu sarakstu

Nodokļi nerezidentam
Kā tur īsti ir - ja Vācijas pilsonis atvēris SIA Latvijā, vai viņam jāmaksā sociālie un algas nodoklis?
Betija
Betija 22.02.2006 08:12
68 ziņojumi

Atbildes (4)

Открыв СИА в Латвии и зарегистрировавшись во всех регистрах, и предприятий и налоговом, он автоматически становиться резидентом-плательщиком налогов.
Tt7
Tt7 22.02.2006 09:10
37863 ziņojumi
Bet es kaut kur esmu dzirdējusi, ka ja Vācijā (vai jebkurā citā ES valstī) izņem formu E101 vai kaut kā tā, tad nodokļi nav jāmaksā?
Betija
Betija 22.02.2006 17:16
68 ziņojumi
Тут разные ситуации могут быть.

В ЕС социалку платят по месту работы. Если ваш немец будет работать здесь, то он должен платить социалку здесь.

Но если его не больше, чем на год, прислали оттуда и там за него платят социалку, то можно взять форму Е101 и не платить ее в Латвии.

ПНН в общем случае надо платить по месту получения доходов, т.е. в Латвии. Но с Германией есть конвенция и если немец попадает под условия конвенции и есть бумага от ихней налоговой, что можно ПНП в Латвии не платить, то налога здесь не будет.

Вроде так с этим обстояит.
Maija
Maija 22.02.2006 17:23
28223 ziņojumi
bet no citas puses-'runa ir tikai par atvēršanu:)

tad ir jautājums- kādās viņš pats ir "attiecībās " ar šo SIA un tālāk - attiecīgi kā saka Maija
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 22.02.2006 17:53
2558 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.