Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
cik uzņēmumi jāapkalpo ? Uz tēmu sarakstu

Svilpaste 11.02.2006 17:04
4 ziņojumi
4 ziņojumi
Atbildes (20)
12 tas ir ārprats.Priekš ka tik daudz? Cik tad Jums maksa par vienu? 25-30 Ls. Sivi Jāvērte. Atvainojet par kļūdam.

Marm 11.02.2006 18:10
580 ziņojumi
580 ziņojumi
У меня подруга когда работала в фирме по обслуживанию бух.фирм, вела 7 фирм. Но вообще то мне число 12 не о чем не говорит, потому как нужно знать насколько большой обьем работы и сколько документов у каждой фирмы. Потому как я например дома веду 6 фирм, так сказать в свободоное от работы время. Но фирмы у меня не большие, малыши. С документами за месяц по одной фирме справляюсь за 1-3 вечера.
И правда, извините за нескромный вопрос, а сколько Вам платят?
И правда, извините за нескромный вопрос, а сколько Вам платят?
Даже если фирмы маленькие, на каждую уходит куча времени на просмотр, вникание и заполнение бланков. Вряд ли они все такие малыши безоборотные.

Marm 11.02.2006 18:22
580 ziņojumi
580 ziņojumi
Думаю руки опускать не надо. Лучше оглянуться и поискать 2-3 фирмы покрупнее, но с лучшей оплатой. А так мне Вас жалко.Работаете на износ.

Marm 11.02.2006 18:26
580 ziņojumi
580 ziņojumi
paldies par izpratni.
Riga jau vieglak atrast darbu, bet ne rajona centra. Es ari domaju par stradasanu sevis laba, beigsies parskatu laiks un meklesu uznemumus, kuriem kartot gramatvedibu.
Par uznemumu apjomiem - nu nav visi mazini - puse no tiem atbilst videjo uznemumu standartiem. Alga nav 500 Ls neto - bet ka jau rakstiju, nestradaju Rigaa.
Riga jau vieglak atrast darbu, bet ne rajona centra. Es ari domaju par stradasanu sevis laba, beigsies parskatu laiks un meklesu uznemumus, kuriem kartot gramatvedibu.
Par uznemumu apjomiem - nu nav visi mazini - puse no tiem atbilst videjo uznemumu standartiem. Alga nav 500 Ls neto - bet ka jau rakstiju, nestradaju Rigaa.

Svilpaste 11.02.2006 19:12
4 ziņojumi
4 ziņojumi
Ужас! У меня 5 и у меня уже появляются симптомы забывчивости в связи с годовыми отчетами и думами о красивых балансах для каждого. Единственно не перерабатываю и может с непривычки это. Но еще на пару б фирм решилась, зная что смогу гарантировать качество обслуживания. С 12 -ью только бездумный учет с распихиванием по счетам и сделаными на скорую руку отчетами. И, конечно, без расшаркивания перед клиентом.:(
12- tas pāri cilvēka spējām, ja runa iet par kvalitatīvu darbu.Jūs nežēlīgi ekspluatē

Frezy 11.02.2006 19:25
1986 ziņojumi
1986 ziņojumi
Logram! Ну если без индивидуального подхода, то могла б может еще парочку клиентов себе накинуть!
А то пока каждого подрессируешь, да поволнуешься за каждого - так и работать некогда

Es taisisu gada parskatus, un tekosos darbus darisu.
Paldies par atsaucibu - ziniet, man jau saka likties, ka es pati nekur nederu, bet tad, jau problema ir darba apjoma. Un visu laiku mani mocija vainas apzina, ka nepaspeju iedzilinaties sarezgitakos jautajumos, ka atskaites atliekas uz pedejam dienam.
Paldies par atsaucibu - ziniet, man jau saka likties, ka es pati nekur nederu, bet tad, jau problema ir darba apjoma. Un visu laiku mani mocija vainas apzina, ka nepaspeju iedzilinaties sarezgitakos jautajumos, ka atskaites atliekas uz pedejam dienam.

Svilpaste 11.02.2006 20:32
4 ziņojumi
4 ziņojumi
piespiediet prieksniekus taisit papirus, ta lai Jums paliek tikai ievadisana, vai ari prasiet papildus naudu par dokumentācijas gatavošanu utt.
12-это много, хотя бы исходя из ого, что переодически надо с фирмами созваниватся, уточнять, договариватся, напоминать и т.д., а на это тоже уходит много и времени и душевных сил

Svilpaste а это Ваши 12, или Вы наемный работник? Что мешает Вам отказаться, хоть первый вариант, хоть второй?

Ltn 20.02.2006 09:37
92 ziņojumi
92 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt