По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts

PVN invoice ??? Uz tēmu sarakstu

PVN invoice ???
Maija atvesta prece caur muitu un PVN uz robežas samaksāja cita firma ar kuru ir ligums par pakalpojumiem ,uz Invoice ir mūsu firmas nosaukums .Bet mes maksasim par PVN un citiem nodokļiem -tai firmai jūnija(atlikta samaksa -ir līgums) un rēķins būs jau no viņu firmas.Kuramēnesi var norakstit PVN priekšnodokli junija kad mes faktiski samaksāsim vai ari maija uz muitas deklāracijas pamata?(Likums PVN 10.pants3.daļa)Jo vairak lasu jo mazak saprātu vai es to varu norakstīt maija??
Puce
Puce 23.05.2003 16:12
nav ziņojumu

Atbildes (2)

Предналог можно списать в том месяце в котором был заплачен в бюджет PVN (и безусловно не раньше чем вы отразили сам PVN:). Так что по вашим данным выходит, что вы можете отразить его в мае. Правда, обычно таможенные брокеры ввозят в Латвию товар под гарантию и платят все налоги позже (в частности после оплаты счета клиентом). Так что проверьте ещё раз когда деньги были перечисленны в бюджет.
Komarik
Komarik 23.05.2003 20:26
10159 ziņojumi
Spasibo.

Razobralasj i pro4la metodi4ku PVN 3.8 par muitas brokeriem.
Puce
Puce 28.05.2003 15:25
nav ziņojumu

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.