Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
SIA dibināšanas protokols
Varbūt kāds no Jums nesen dibinājisSIA? un saglabājies datorā dibināšanas protokols, gribētos kādu parugu, kā pareizi sastādīt. Var atsūtīt uz e-pastu.
Atbildes (15)
Moda,
Jā Jūs tomēr par dibināšanas LĪGUMU, tad paraugs ir šeit
http://www.ur.gov.lv/index.php?t=3&a=67&v=lv
Nē, paldies, to visu jau iesniedzu UR. Bet, lai reģistrētos VID kā nod.maksātājs, prasa tiesi dibinātāju dibināšanas protokolu. saprotu, ka to raksta brīvā formā, bet vienkārši iedomājos, ka kādam jau ir paraugs...vienkārši ne\varu iedomāties, ko visu tur vajag atrunāt... :))
Kādas muļķības, VID neparsa nko tamīdzīgu. Noteikti nesapratāt, tas noteikti ir tas pats dibināšanas līgums, ja esat tikko dibināts SIA. Ja veicāt izmaiņas tikai tad var prasīt dibinātāju sap., protokolu:)
Moda, VIDam nepieciešamas tikai aizpildīt aptaujas veidlapu un pārējos dok., dibināšanas līgumu, statūtus paši nokopēja, vismaz man tā bija uzņēmumu dibināju un reģistrēju novembrī:)
Nav nekādas muļķības, prasa gan, un vēl prasa patapinājuma līgumu, jo juridiskā adrese fiz.pers.unmaksājumu uzdevumu par daļu iemaksu. Tikko no VID.Rādīju dibināšanas līgumu, nē viņiem vajag protokolu
Es jau arī izbrīnējos, bet ko , lai dara aizsūtīja mājās...
Kādā VID nodaļā tādus brīnumus prasa?
Наверное луна не в той фазе. Бред какой-то.
Tīrākās muļķības, tiko pati nodibināju uzņēmumu un viņi man pat neprasija dibināšanas līgumu, nerunājot jau par
protokolu.Uzviņiem tas neattiecas. Viņiem ir tikai jāzin PK lielums in viss...bet to viņi paši loti viegli var pārbaudīt caur UR. Varbūt jūs kautko jaucat
Bet nu to protokolu varu paskatīties, varbūt vēl ir...:)
Atradu, vai vēl ir vajadzīgs ?
Pepe, lūdzu, būšu ķoti priecīga....
moda77@inbox.lv
Bf.lv 
laikam tiešām luna ne tajā fāzē... šodien aiznesu dibināšanas līgumu un visu, kas vien bija.... neko neprasīja... tik kopēja un kopēja... un paziņoja, ka brauks pārbaudīt juridisko adresi
murgs ar tiem VID! Man te darīšanas divos blakus VID rajona nodaļās. Katrā vienmēr kaut kas atšķiras... tas ir ārprāts, reizēm man šķiet, ka viņas pašas daudz neko nesaprot...
И привыкните к тому, что консультанты в разных ВИДах могут давать противоречащие один другому ответы. А об отметках о приеме отчетов и вообще вспоминать не хочется
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture