По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts

Pasnodarbinātā persona un čeki Uz tēmu sarakstu

Pasnodarbinātā persona un čeki
Podskazite, pozalujsta,mozhet eto uzhe i obsuzdalos na forume, no ja ne nashla.:( Mozno li propuskat na rashodi pašnodarbinātā ček svishe 20 Ls, esli v nego ne vbiti rekviziti pokupatela? Naskolko ja ponimaju, kvitancija nuzna k čeku, esli mi otchislaem PVN.Mojpasnodarbinatājs - ne platelshik PVN, poetomu ja i somnevajus,- nuzna kvitancija ili net? Ochen nadejus na vashu pomosh! Zaranee blagodaru!!!
Siason
Siason 10.01.2006 16:33
30 ziņojumi

Atbildes (9)

Lai varētu ieskaitīt ari pašnodarbinātās personas tikai izdevumos jābūt redzamam pašnodarbinātās personas rekvizītiem.Domāju , ka tas ir vismaz personas kods.Nezinuvai jābūt arī vārdam un uzvārdam.
Ilma
Ilma 10.01.2006 16:43
30495 ziņojumi
Нужна, но Вы ведь можете её сами выписать.;)
Amuil
Amuil 10.01.2006 16:44
26369 ziņojumi
Jā, es zinu ka jabūt visiem rekvizītiem, bet mans jautājums ir, - vai gadījumā,ja čeks pārsniedz 20 Ls, un tam nav pircēja rekvizītu, vai pietiek ar to, ka es ierakstu tos ar roku , vai obligati ir jāpaņem kvīti? Jo šajā gadījumā tas manuprāt nav nodokļa rēķins...;(
Siason
Siason 10.01.2006 16:48
30 ziņojumi
Amuil, spasibo vam bolshoe za pomosh, - znachit, ja sama mogu vipisat sebe kvitancii? A razve pechat prodavca pri etom ne nuzna?
Siason
Siason 10.01.2006 16:49
30 ziņojumi
А где Вы в обязательных реквизитах увидели "печать"? Я там такого не видела.;)
Amuil
Amuil 10.01.2006 16:50
26369 ziņojumi
;))) Eshe raz ogromnoe vam spasibo!!! Teper ja so spokojnoj sovestju mogu rabotat dalshe!
Siason
Siason 10.01.2006 16:52
30 ziņojumi
Visu var darīt par kvītīm. Tomēr mani neatstāj bažas , ka tas tā tomēr nav domāts , ka pats sev visu laiku rakstīs kvītis. Tas varētu būt izņēmuma gadījums.Nez ko saka VID šādā gadījumā , ka visas kvītis pie čekiem ir ar vienu roku rakstītas.Vai varbūt manas bažas ir veltas.
Ilma
Ilma 10.01.2006 16:57
30495 ziņojumi
А зачем квитанции нужны? Требования до 20 лат и больше относятся только к нуждам ПВН. Напишите на обратной стороне чека ваши реквизиты и все.
Albina
Albina 10.01.2006 18:32
64858 ziņojumi
Спасибо Вам всем огромное за помощь!!!!
Siason
Siason 11.01.2006 10:42
30 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.