По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

EASYJET kompānija pazemina cenas Uz tēmu sarakstu

EASYJET kompānija pazemina cenas
Aviokompānija piedāvā grandiozas atlaides.Līdz martam ir biletes.Jālido no Rīgas uz Berlīni un tad var tik uz daudzām valstīm.Informācija viņu mājas lapā www.easyjet.com Informācija dažādās valodās.Varbūt kādam noder.
Aivareno
Aivareno 06.12.2005 15:15
6641 ziņojums

Atbildes (2)

Айвар это всё таки реклама. Не красиво как то по отношению к создателям сайта.:(
Amuil
Amuil 06.12.2005 15:19
26369 ziņojumi
Es taču nestrādāju šajā kompānijā.Man pat nav nekādas intereses.Vēlējos tikai informēt šeit esošos cilvēkus par iespējām lētāk lidot.Pagājušā gadā pats lidoju ar šo aviokompāniju un esmu ļoti apmierināts.Es atvainojos ši mājas lapas īpašniekiem, ja šo manu paziņojumu uztver kā reklāmu. Šeit daudzi norāda dažādas mājaslapu adreses un nedomāju, ka visu vajag uztvert kā reklāmu.Ja mājas lapas īpašnieki šo manu ieteikumu uztver kā reklāmu, lai nekavējoties izdzēš ārā!
Aivareno
Aivareno 06.12.2005 15:43
6641 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.