Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Klubs (jautājumi, novēlējumi, domas)
вопрос Uz tēmu sarakstu

Iria 28.11.2005 15:14
42 ziņojumi
42 ziņojumi
Atbildes (33)
Я где-то читала, то, что кактусы уменьшают излучение - чисто утопии и наукой не доказано. Но чисто морально легче.
... arī kaktuss. :)... es esmu lasījusi un no citiem daudzkārt dzirdējusi šo pašu iemeslu, ko jau pieminēja Alekom.

Liepupe 28.11.2005 16:28
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Да ничего кактус не уменьшает, но это дело вкуса. Лично мне кактус не симпатичен, особенно с большими иглами, пусть даже и цветет красиво.
Говорят,что кактус,но мне он тоже не симпатичен.У меня стоит какая-то водоросль,кто-то давно подарил,ничего,живет.

Drug20 29.11.2005 00:13
635 ziņojumi
635 ziņojumi
У монитора можно поставить и тем более подарить любой, понравившийся суккулент. Денежное дерево (толстянка) как раз к ним и относится.
Skatoties, cik bieži viņa noņem sedziņu no apklātā monitora.
bet ja nopietni - tikai ne vīteņaugus. Vīteņaugi vispār neesot vēlami telpās, tādus pigorus esmu dzirdējis.
Es dāvinātu acāliju - oriģinālā krāsā.
bet ja nopietni - tikai ne vīteņaugus. Vīteņaugi vispār neesot vēlami telpās, tādus pigorus esmu dzirdējis.
Es dāvinātu acāliju - oriģinālā krāsā.
А есть очень даже симпатичный кактус- Зигакактус-особенно,когда цветет

Drug20 29.11.2005 10:16
635 ziņojumi
635 ziņojumi
kolēģi! vai kādam no Jums ir putekļu puķe? tāds interesants augs, kurš izskatās mākslīgs, bet patiesībā ir īsts un barojas no putekļiem. pie monitora tam būtu pati labākā vieta. vai kāds zina, kur tādu var iegādāties?

Indrina 29.11.2005 16:10
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Не знаю, у меня такой был, сдох через 3 месяца

Xan 29.11.2005 16:37
4878 ziņojumi
4878 ziņojumi
varbūt kāds zina kā putekļu puķi kopt? Xan Jūs viņu laistījāt?

Indrina 29.11.2005 16:39
nav ziņojumu
nav ziņojumu
es tieši to pašu iedomājos

Indrina 29.11.2005 16:57
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt