По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Prece uz Dāniju Uz tēmu sarakstu

Prece uz Dāniju
Vienmēr ir bijušas darīšanas ar jurid.pers.ārvalstīs (nod.maks),kur pielietojām O % PVN.Šoreiz preci izved nerizidents ,fiziska pers. ,t.i nodokļu nemaksātājs.Cik saprotu,laikam man no viņa ir jāietur PVN,bet kādus dok.esviņam formēju-Invoice?,CMR?,ko vēl? Paldies!
Zane_g
Zane_g 28.11.2005 12:35
77 ziņojumi

Atbildes (5)

Neviss ietūrēt, bet aplikt ar PVN 18% vai 5%. Pietiek ar invoisu (nodokļu rēķins) un CMR.
Tt7
Tt7 28.11.2005 12:45
37863 ziņojumi
Zvanīju uz VID,teica ,ka pietiekot ar ppz un , ja grib var pievienot Invoice.Kā tur īsti ir? Šķiet, ka būtu pietiekoši?! Kā jums šķiet?!?
Zane_g
Zane_g 28.11.2005 12:48
77 ziņojumi
А причем ППР, если товар уходит из Латвии? ППР - это внутренний документ на территории Латвии, а Вы товар продаете заграницу, выписывайте счет (или инвойс, как больше нрасится) и CMR, что бы подтвердить вывоз из страны.
Tt7
Tt7 28.11.2005 13:00
37863 ziņojumi
Bet,ja es šo preci pārdodu tomēr Latvijas teritorijā vai tad ppz neizraksta.Vaitad mani ieņēmumi un PVN balstīsies uz parasta rēķina vai invoisa?
Zane_g
Zane_g 28.11.2005 13:11
77 ziņojumi
Если Вы продаете товар на территории Латвии, и расчеты за товар тоже проводятся в Латвии, то причем сдесь ЕС? Это тогда будет обыкновенная реализация внутри страны и реализация будет отражаться в ПВН декларации в 41 строке. По просьбе покупателя (физического лица) можете эту продажу оформлять в установленном законом порядке.
Tt7
Tt7 28.11.2005 14:17
37863 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.