По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Atgriezta prece piegādātājam UN KREDĪTRĒĶINS Uz tēmu sarakstu

Atgriezta prece piegādātājam UN KREDĪTRĒĶINS
Atgriezām preci piegādātājiem ar stingro p/z .P/Z parakstīta. Piegādātāji Man atsūtīja kredītrēķinu.Vai tas man ir vajadzīgs? Vai tad nepietiek ar p/z.
Laucina
Laucina 23.11.2005 09:57
35 ziņojumi

Atbildes (9)

Накладной достаточно,но и поставщик не неправ,если у него так поставлен учет.Конечно коррекцию кредиторской задолженности нужно делать один раз.
Ludmilas
Ludmilas 23.11.2005 10:38
729 ziņojumi
Znacit etot kredītrēķins ja mogu voobsce vikidovac ili podsivac k vozvratnoj nakladnoj
Laucina
Laucina 23.11.2005 10:40
35 ziņojumi
Parasti neko ārā nemetu. Piešūt pie savas PPR.
Ilma
Ilma 23.11.2005 10:42
30495 ziņojumi
У меня был похожий случай, только на встречу нашей накладной поставщик выслал свою строгой отчётности накладную. Поставщика накладную не взяла во внимание. А когда получаю kredītrēkins от поставщика, возврвщаю PVN в бюджет, в декларации вписываю в 57 строку со знаком +. С возвратом товара аналогично. Я думаю в вашем случае поставщика rēķins не брать во внимание.
Loksis
Loksis 23.11.2005 10:45
1022 ziņojumi
Paldies. Tā arī izdarīšu. Piešūšu pie PPR.
Laucina
Laucina 23.11.2005 10:45
35 ziņojumi
Да,вы можете .
Ludmilas
Ludmilas 23.11.2005 10:45
729 ziņojumi
Я не выкидиваю, а пристепливаю к возвратной накладной.
Inst
Inst 23.11.2005 10:48
nav ziņojumu
Citreiz ir ta, ka piem., lielam kompanijam nemaz savadak nevar ka viniem ir gan jaraksta PPR, gan kreditrekins - varbut tamdel vini atsutija to kreditrekinu,

bet es ari ari nemetu!
Sindija
Sindija 23.11.2005 10:56
988 ziņojumi
Man būtu arī jautājums par atgriezto preci un to noformējumu.

Jāatgriež prece ES dalībvalstij, es izrakstu baltu PPR ar PVN 0% un vai man vajag PPRa uzrādīt uz likuma pantu, saskaņā ar kuru es pielietoju 0%? Es īsti nesaprotu, kā noformēt šo darījumu?
Candi
Candi 23.11.2005 15:03
17 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.