По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts

VID семинар Uz tēmu sarakstu

VID семинар
Zemgales priekšpilsētas nodaļa

26.10.2005 Plkst. 14:00

Par pievienotās vērtības nodokļa deklarācijas aizpildīšanu un biežāk pieļautajām kļūdām

Smilšu iela ¼, Rīga, 2.stāva zāle

Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas nodokļu maksātāji

Доброе утро! Скажите, пожалуйста, кто ходил на подобные семинары. Как долго он длится? Есть ли смысл идти? И если мы не относимся к Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas nodokļu maksātāji, пустят ли нас послушать? Заранее спасибо.
Tatianai
Tatianai 26.10.2005 09:25
3064 ziņojumi

Atbildes (3)

Es vienmēr eju uz VID rīkotajiem semināriem. Pirmkārt tie ir bez maksas. Otrkārt tur tomēr varu dzirdēt tieši VID nostāju katra jautājuma risināšanā. Treškārt vismaz Ogres VID rīkotajos semināros vienmēr ir ļoti labs izdales materiāls par visas tēmas jautājumiem ( paliek savā lietošanā ) . Dzird arī pārējos jaunākos likumdošanas jautājumus. VID semināri parasti ir 2 - 2,5 stundas gari. Laiž iekšā visus . Es ar VID semināriem esmu ļoti apmierināta un vienmēr izmantoju iespēju tos apmeklēt.
Ilma
Ilma 26.10.2005 09:34
30495 ziņojumi
Я думаю пустят.Но такие семинары и в Латгальс.часто бывают.Наверно в других тоже.Сходить можно,всегда что-то можно услышать,что пригодится.А может и не пригодится
Betty
Betty 26.10.2005 09:34
1598 ziņojumi
Ilma, Betty! Спасибочки!
Tatianai
Tatianai 26.10.2005 09:41
3064 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.