Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
VID семинар
Zemgales priekšpilsētas nodaļa
26.10.2005 Plkst. 14:00
Par pievienotās vērtības nodokļa deklarācijas aizpildīšanu un biežāk pieļautajām kļūdām
Smilšu iela ¼, Rīga, 2.stāva zāle
Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas nodokļu maksātāji
Доброе утро! Скажите, пожалуйста, кто ходил на подобные семинары. Как долго он длится? Есть ли смысл идти? И если мы не относимся к Rīgas pilsētas Zemgales priekšpilsētas nodokļu maksātāji, пустят ли нас послушать? Заранее спасибо.
Es vienmēr eju uz VID rīkotajiem semināriem. Pirmkārt tie ir bez maksas. Otrkārt tur tomēr varu dzirdēt tieši VID nostāju katra jautājuma risināšanā. Treškārt vismaz Ogres VID rīkotajos semināros vienmēr ir ļoti labs izdales materiāls par visas tēmas jautājumiem ( paliek savā lietošanā ) . Dzird arī pārējos jaunākos likumdošanas jautājumus. VID semināri parasti ir 2 - 2,5 stundas gari. Laiž iekšā visus . Es ar VID semināriem esmu ļoti apmierināta un vienmēr izmantoju iespēju tos apmeklēt.
Я думаю пустят.Но такие семинары и в Латгальс.часто бывают.Наверно в других тоже.Сходить можно,всегда что-то можно услышать,что пригодится.А может и не пригодится