По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Бухгалтерский учет и налогообложение сделок в строителстве Uz tēmu sarakstu

Бухгалтерский учет и налогообложение сделок в строителстве
Здравствуйте. Хочу спросить, может кто-то подскажет где можно найти образец (Договора подряда)
Sharkeyes
Sharkeyes 27.09.2005 01:40
68 ziņojumi

Atbildes (26)

Julijatim я тоже новичок в стр-ве, вопрос- есть ли спецю методичка и какие счета вы используете, или по крайней мере считаете более приемлемыми в использовании,скиньте по позможности на е-mail
Februaris
Februaris 29.09.2005 10:56
3562 ziņojumi
Dobrij vecer kolegi. Izvinite za nekotoroe otsutstvie, priezzala v gosti docka,bila zanjata hlopotami. Julijatim, spasibo za podderzku. Ja povtorjus, cto v etom voprose ja novicok, no mne podskazala moja kollega gde mozno razdobit svezuju informaciju. Est takoj zurnal (Бюллетень предпринимателя,sentjabr 2005 g) Razdel buhgalterskaja praktika. Tam s primerami pokazan metod procentovki,i opisani esce dva metoda. Takze informacija o trebovanijah МФСО 11"Dogovori podrjada" k ycetu dohodov i rashodov. Nalogovij ucet. Ucet i nalogooblozenie avansov u zakazcika.
Sharkeyes
Sharkeyes 02.10.2005 23:48
68 ziņojumi
Интересно бы почитать мне тоже,а где его поискать?
Smila
Smila 03.10.2005 09:14
1987 ziņojumi
Smila,k sozaleniju ne mogu podskazat gde konkretno mozno priobresti etot bulleten. U menja est kopii iz etogo nomera no opjat problema net doma skanera.Esliu vas est faks, to na nedele mogu vam pereslat.
Sharkeyes
Sharkeyes 03.10.2005 09:32
68 ziņojumi
Спасибо,факс есть,если не трудно,то самое интересное на Ващ взгляд ( или объем не очень большой?), tel-fax-7240524, Alla
Smila
Smila 03.10.2005 10:26
1987 ziņojumi
Uv.Sharkeyes - esli ne zatrudnit, to bila bi vam blagodarna: 5407232 (Alena)
Alenushka
Alenushka 03.10.2005 12:25
1041 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.