Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
ieņēmumi
labdien, gribās noprecizēt jaut.
man ir strukturvieniiba, kur ir sk. naudas ienjeemumi, vinji pashi ved savu kasi D 2660 K6111 59Ls
kad man uz graamatvediibu atnaak vinju kase, man tachu pietiek, ja es tos ienjeemumus graamatoju D 2611 K 6111, 5721 59Ls
graamatojumu D 2660 K 6111 man tachu nav jaanoraada
es pareizi domaaju??
Atbildes (38)
а может дустом? - Надежнее.
Да, дустом нас ещё не пробовали
Я думаю такие многочисленные и частые изменения в налогах покруче любого дуста.
Несомненно!
Не хочууууу дуста! Хочу шоколадку! А у меня горло так болит, говорить не могу, только писать! Потому пришла на форум:)
Пейте ромашковый чай целый день :), выздоровления!
arī piparmētru tēja ir laba pie saaukstēšanās, ja nu gadījumā romaška negaršo (kā man piemēram)

un pirts ar eikalipta eļļas smaržu.
А я piparmētru не люблю. Буду пить чай с медом и лимоном.
Man parasti mājās liek dzert inslandes ķērpja tēju (uz plīts kādu laiku jāpavāra, nepietiks tikai ar vārošu ūdeni apliet), un ar medu, bet dikti rūgta.
Ланушка! а если б не болело, не пришли?:))) Выздоравливайте!
Рита, я тоже исландский мох пью. Но горький какой
Измельченный Исландский мох завариваю на молоке, пью перед сном с медом в теплом виде. И не горько, и эффективно!
Piens - un vēl karsts??? Oi, tad nu labāk rūgts un bez piena:)
Есть исландский мох в таблетках сладкий, нужно рассасывать целый день, одну за другой. Очень быстро всё пройдёт.
Я предпочитаю в таблетках(а точнее говоря, в конфетках), как и написала Makssoft.
Не, ну в таблетках не интересно. Нам же надо трудности преодолевать
Mani interesē šāds jautājums - veikalā izsit čeku un vienlaikus programmā reģistrē pārdošanu, dienas beigās D kase K EKA un kases grāmatā iereģistrē (uz papīra)naudas plūsmu. Es taču drīkstu tā darīt? Ieņēmumus/izdevumus reģistrē programma un ar orderiem es reģistrēju naudas plūsmu.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture