По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

Ko darīt? Uz tēmu sarakstu

Ko darīt?
Atlaistais darbinieks neierodas pēc saviem dokumentiem.Varētu sūtīt pa pastu ,bet ir vajadzīgi paraksti par šo dokumentu saņemšanu.
Efeja
Efeja 02.09.2005 12:19
50 ziņojumi

Atbildes (6)

а вам эти д-ты мешают? Пусть лежат. Пошлите письмо с просьбой забрать.
Inst
Inst 02.09.2005 12:20
nav ziņojumu
Вот-вот. Я сама не знаю. У меня для таких отдельная папка-архив работников. Там все их книжки и храню.
Julijatim
Julijatim 02.09.2005 12:21
8799 ziņojumi
Man arī tādi ir. es nemaz neuztraucos par to. Un pakaļ arī droši vien nenāks.
Zaluks
Zaluks 02.09.2005 12:35
nav ziņojumu
kādreiz jau mēdz atnākt, man kā reiz viens darbinieks pagājušo nedēļ atnāca. pagajuši jau 5 gadi, kā viņš aizgāja no darba.
Indrina
Indrina 02.09.2005 13:11
nav ziņojumu
Я посылала заказным письмом с описанием всего , что вложено в конверт, с уведомлением о получении, со страховкой. Но это делалось только потому, что был конфликт между дир-ом и работником, который не хотел приходить за документами.
Luiza
Luiza 02.09.2005 13:55
7714 ziņojumi
В день увольнения необходимо с работником полностью "прервать связь", т.е. расплатиться и выдать все документы. Если что-то работнику не отдано, то он может подать иск и потребовать с работодателя оплаты минималки за все время "не выдачи " документов или денег. Поэтому настоятельно рекомендую отдать все лично под расписку или послать с курьером или почтой как делает Луиза.
Jfl
Jfl 02.09.2005 14:23
7767 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.