Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Klubs (jautājumi, novēlējumi, domas)
9999 Uz tēmu sarakstu

Ushla 01.09.2005 16:51
1455 ziņojumi
1455 ziņojumi
Atbildes (45)
:)Поздравляю!

Svetaz 01.09.2005 17:41
nav ziņojumu
nav ziņojumu
И нам нравится и ник, и его владелица!

Inst 01.09.2005 17:48
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Irena, nea, probljemi deistviteljno u podrugi a ne u njika 
zato u mena sednja bil master. Dogovariljisj, zavtra on pridjot pomerit vsjo i narisujet smetu a s ponedeljnjika skoreje vsevo na4njotsja remont v detskoj.
Spasibo Amuil za telefon4ik.

zato u mena sednja bil master. Dogovariljisj, zavtra on pridjot pomerit vsjo i narisujet smetu a s ponedeljnjika skoreje vsevo na4njotsja remont v detskoj.

nevis man paldies, bet forumam paldies. Forums mani iemācīja un turpina mācīt ne tikai kā tiek vesta grāmatvedība, bet arī kā jālasa likumi, noteikumi, metodikas... pirms tam es arī daudz lasīju žurnālus, klausījos VID seminārus un VID publikācijas, uzticējos tajos izteiktajiem viedokļiem kā vienīgajiem pareizajiem, bet tad forums mani iemācīja lasīt pirmavotu (likumu), domāt un izteikt savu viedokli, komunicēties. Paldies forumam, ka mani pieņēma, ka kritizēja manu nepareizo nostāju un viedokli, atvēra acis un iemācīja ieraudzīt to, ko pirms tam nemācēju ieraudzīt. Visu ko saņemu no foruma sniedzu, vismaz cenšos sniegt pretī. Konfliktos cenšos neiesaistīties un uztvert kritiku pozitīvi... dažreiz nesanāk uztvert pozitīvi sava skorpioniskā rakstura dēļ, .. vienā no tādiem brīžiem arī tapa vēl viens niks, bet es cenšos savaldīt bieži vien savas emocijas.
Cleo поздравляю Вас от души, Вы действительно кладезь līkumsov, noteikumov, metodikas:):):)

Februaris 01.09.2005 22:41
3562 ziņojumi
3562 ziņojumi
Инара, присоединяюсь ко всем "зрячим" и "зорким". Поздравляю!:)

Aleksja 01.09.2005 23:12
10004 ziņojumi
10004 ziņojumi
Nu, Cleo, ko tur lai saka.BezTevis kā bez kontu plāna - pilnīgi nekur.Paliecarī turpmāk tikpat atsaucīga un Tu dzīvē vēl pieredzēsi daudz jaukau un labvu lietu.Dotsdevējam vienmēr atdodas.:)

Aivareno 01.09.2005 23:16
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Cleo!Поздравляю!Еще одна вершина-Ваша!И это только начало... Самые главные вершины - у Вас впереди!Дерзайте!!!!!!!!!!!!!
Apsveicu!!!

Tiggra123 02.09.2005 09:04
435 ziņojumi
435 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt