Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
2 darbavieta
Darbinieks grib straadat veel vienaa darbavietaa. Nodoklju graamatinja ir pie mums. Kas mainiisies, ja vinjsh aizies straadaat tur arii?
Atbildes (20)
Jums nemainīsies nekas. Viņam 2. darba vietā nebūs neapliekamais minimums.
Jā darba grāmatiņa paliek pie jums, priekš jums nekas nemainās.
Jums nekas nemainīsies, viņam otrā darba vietā IIn ieturēs nepiemērojot neapliekamo minimumu un atvieglojumus.
tikai viņam piemēram , ja tas darbinieks gribēs saņemt slimības lapu A vajadzēs zīmogus no abām darba vietām, jūs tas nekādi nevar ietekmēt.
tikai viņam piemēram , ja tas darbinieks gribēs saņemt slimības lapu A vajadzēs zīmogus no abām darba vietām,- nevis A, bet B lapa
У меня вопрос,Если работник принес лист А и В на две работы.а на третью нет и ему работающему на пол ставки пе-
речислялись все налоги Что теперь может быть
Если на третьей работе без налоговой то по моему ничего страшного, только это будет не зарплата, а обзовите как нибудь по другому-премия например.
A lapu apmaksā darba vieta. B lapu sociālie. Ja nebūs atzīmes par to, ka arī trešajā darbavietā B slimības laikā viņš nav bijsi darbā (nav strādājis) izziņa no darbavietas par to, ka šajā laikā viņš nav strādājis - tad iespējams, ka sociālie nepiešķirs pabalstu pēc B lapas. Bet īsti nezinu, vai nav vienkāršāk paprasīt trešajā darba vietā izziņu?
Pēc grozījumiem manuprāt tam vai nodokļi bija vai ne pārskaitīti nav nozīmes.
Bet ja es slimoju, tad A- lapa man jārāda vai kopēt visās trijās darba vietās? un ja es reāli nedaru darbu vienā darba vietā bet divās daru, kātad?
ja ir vairākas darba vietas, tad tas jāsaka ārstam un viņš izraksta tik A lapas, cik darbavietās tās jāiesniedz manuprāt.
ja jau jūs reāli strādājat darbavietās, tad jau neesat slima un A lapa Jums nav vispār vajadzīga.
tā saucas ja nemaldos - simulēšana.
guļot gultā varu divus darbus veikt, trešajā vai pareizāk pirmajā man jābut uz vietas
tīri formalitātes pēc taču varat arī tajās divās noformēt, ka atradāties uz slimības gultas A lapa.
nenovēlu nevienam tā simulēt, veselība dargāka par visu
nu re, ta jau reāli slimojāt, kāpēc tad A lapu neprasīt priekš visām darba vietām?
un atalgojumu saņemat taču arī.
atvainojos,es tiešām biju domājusi slimības lapu B,bet netīšām uzrakstīju A.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture