По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Uzņēmējdarbība, komerclikums, darījumi. Sabiedriskās un bezpeļņas organizācijas, budžeta iestādes

Kaa iisti buus? Uz tēmu sarakstu

Kaa iisti buus?
SIA "A" ir 3 akcionaari.Attieciigidalu sadaliijums 42.50%, 42.50% un 15%.Vienam no $iem akcionaariem kuram pieder 42.50% dalu ir veel viens SIA"B".Par cik SIA"A" ir liellakais SIA"B" piegaadaataajs un SIA"B" ir paraadaa SIA"A" lielu naudas summu kuru divainaa kaartaa, bet ir gruuti dabuut atpakal tika nolemts, ka SIA"A" paarnems SIA"B" 50% dalu.

Vai SIE UZNEEMUMI BUUS ASOCIEETIE UZNEEMUMI? KAS REAALI MAINIISIES GRAAMATVEDIIBAA? Saprotu, ka SIA"A" palielinaasies pa$u kapitaals, bet kas veel? Kaa ar ikdienas uzskaiti? Kura graamatvede sastaadiis gada paarskatu? Vai sastaadot to jaanem veeraa kas iipa$s?Kaadi ir obligaatie nosaciijumi un ko var atrunaat savstarpeeji vienojoties? Kas ar UR? VID? Luudzu paliidziet, j ogaliigi nesaprotu kas man tagad jaadara.EsmuSIA"A" graamatvede.
Katrina_82004
Katrina_82004 22.10.2002 09:56
nav ziņojumu

Atbildes (1)

Nekas iipasi nemainisis.jusvar sastadiit liigums par draamatvediibas apkalposanu un vest gramatvedibu divas firmas.VienigaisSIA B bus jamaksa SIA A dividenti no peļņas, bet ta Jums jaskatas uz vinjiem ka uz atsevishtiem firmam. Uz VID un UR jums jaaiznes dokumentus par izmainjam.
Ikanika
Ikanika 31.10.2002 16:12
199 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.