Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Uzņēmējdarbība, komerclikums, darījumi. Sabiedriskās un bezpeļņas organizācijas, budžeta iestādes
Valsts subsidētās darba vietas invalīdiem Uz tēmu sarakstu

Skallija 20.06.2005 11:47
20 ziņojumi
20 ziņojumi
Atbildes (6)
D 2620 banka
K 6XXX ieņēmumi no subsidētās darbavietas invalīdam
aprēķinātā alga invalīdam
D 72XX
K 5610
utt. nodokļi.
manuprāt šie ieņēmumi izlīdzināsies ar izdevumiem algai un nodokļiem. Vismaz es tā domāju.
K 6XXX ieņēmumi no subsidētās darbavietas invalīdam
aprēķinātā alga invalīdam
D 72XX
K 5610
utt. nodokļi.
manuprāt šie ieņēmumi izlīdzināsies ar izdevumiem algai un nodokļiem. Vismaz es tā domāju.
Paldies! Ja pareizi sapratu ja mums tas ir pirmais šāda veida maksājums tad vajaga izveidot jaunu kontu 6XXX šādiem maksājumiem, jo arī katru mēnesi viņi aksās par šo darbinieku 80.00Ls

Skallija 20.06.2005 11:56
20 ziņojumi
20 ziņojumi
Lielu, lielais paldie! Man sabiedrisko organizāciju grāmatvedības jautājumos ir ļoti daudz neskaidrības, tamdēļ arī daudzi jautājumi.Kā jau visiem jauniem grāmatvežiem.

Skallija 20.06.2005 12:13
20 ziņojumi
20 ziņojumi
par SO es neatbildēju, jo diemžēl nav saskares, nezinu par to otro jautājumu "Un kas arī skaitītos SO no ārvalstu līdzekļiem samaksātā PVN atmaksa? (Ziedoti ārvalstu līdzekļi PL iegādei). " Te iespējams kāds cits var atbildēt.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt