По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Kases aparāts un EKA žurnāls mazumtirdzniecībā. Uz tēmu sarakstu

Kases aparāts un EKA žurnāls mazumtirdzniecībā.
Esmu pārņēmusi neliela veikala grāmatvedību.Dienas ieņēmumi ir tikuši uzskaitīti caur kontiem D 2610, K 6110, K 5721. Tas viss pareizi, taču ne ar kādiem kontējumiem nav bijusi uzrādīta maiņas nauda, inkasētā nauda, nauda, kura paliek kasē.Man ar to visu nekad nav bijusi saskare.Tāda, kā uzņēmuma kase nav bijusi. Ir vēl banka 2620, ar to viss kārtībā.Audits ir bijis pirms 6 gadiem. Aizrādījumu par to nav bijis. Es domāju, ka tagad viss ir simtreiz stingrāk, tapēc lūdzu, ko es varu darīt lietas labā. Iepriekšējos gadus negribās labot. Varbūt šogadu var savest kārtībā.Varbūt kāds var palīdzēt ar padomu,ko man darīt, kas ved veikala grāmatvedību.
Bdaiga
Bdaiga 16.06.2005 20:53
269 ziņojumi

Atbildes (43)

http://www.vgk.lv/index.php?setgc=forum&action=shposts&fid=7&tid=18302&pg=7

Старые баталии:)
Starina
Starina 30.06.2005 19:16
6551 ziņojums
Vai EKA žurnālā visas rindiņas uz leju jāskaita un apakšā jāieraksta kopējā summa? Jeb pietiek, ka saskaita tikai ieņēmumus un p.v.n.
Bdaiga
Bdaiga 30.06.2005 22:31
269 ziņojumi
Также реализация за наличные деньги, безналичные расчеты, доход всего ,инкасация,

Разменные деньги -встречала 2 метода

Я пишу внизу сальдо начальное- сальдо конечное, они совпадают с остатками по счету 2660-КА ( арифметика: сальдо нач.+доход-инкасация=сальдо конечное)

Была методичка, где рекомендовали внизу писать сумму разменных денег за месяц, арифметика идет , но смысл теряется

Мы же не суммируем переходящие банковские остатки по дням за весь месяц????
Starina
Starina 01.07.2005 23:16
6551 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.