Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Право подписи
Владелец фирмы хочет снять с себя обязанности исполнительного директора и хочет перевести адм. директора на исполнительного. Надо ли у юриста оформлять право подписи нового исп. директора?
Atbildes (17)
Ja īpašnieks grib lai jaunajam direktoram ir paraksta tiesības un viņš viņam uzticas, tad laikam vajag. Ja negrib un neuzticas, tad nē. Lai pats paraksta papīrus.
Право подписи через Ком.регистр, в соответсвии с стребованиями, в том числе заверенная подпись у нотариуса
Если через КР, зачем ещё нотариус
Будете регистрировать - узнаете
Посмотрела регистрационные документы - точно: образец подписи заверен нотариусом.
А если владелец не является исп.директором, он может подписываться на всех бух.документах?
Ja runa ir par paraksta tiesībām, tad šodien VID ar to saskāros nododot ikmēneša atskaites, viņi pārbaudīja uzreiz datorā un daļu nepieņēma, jo cilvēkam, kurš parakstīja deklarācijas šādu tiesību nebija.vēl man teica, ka jāatnes iesniegums 10 dienu laikā, vai arī būs jamaksā soda nauda.
Хочу уточнить, может ли подписывать документы владелец, подпись которого заверена у нотариуса, но он не оформлен на фирме?
Какие, например, документы? Ваш директор не v/l?
Т.е.,Ваш владелец не v/l?
Juridiski var īpašnieks pats pilnvarot direktoru. Caur UR nevajag
Владелец сейчас оформлен с должностью исполн.директор. Он хочет уволиться. Есть ещё админ. директор. Может ли админ. директор подписывать ВСЕ документы?
А владелец действительно может доверить подписываться адм.директору (без нотариуса)? И обязательно ли становиться исп.директором или можно остаться административным7
Man juristi paskaidroja ka var bez notāra uzņēmuma īpašnieks vai tas kam ir UR paraksta tiesības. Man pašai arī ir darba devēja pilnvara parakstīt veidlapas un saņemt izdrukas no VID. Šo pilnvaru parādiju VID
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture