Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Klubs (jautājumi, novēlējumi, domas)
Novichok Uz tēmu sarakstu

Alenushka 12.05.2005 13:04
1041 ziņojums
1041 ziņojums
Atbildes (16)
Удачи в Ваших начинаниях!!!!!

Inst 12.05.2005 13:11
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Vēlu veiksmi, es arī te sāku kā vērotājs kādu gadu vēroju visu un visus no malas, mācījos un strādāju. Lai gan arī sevi vēl uzskatu par jaunnu zaļu grāmatvedi, bet neatsakos palīdzēt citiem, ja tas ir manos spēkos un mēdzu izteikt arī savu viedokli, atvainojos, ja ne vienmēr tas ir pareizs, bet vismaz mani palabo un tad arī es uzzinu kā tad īsti ir pareizi.
Galvenais Alenushka neapvainoties uz kritiku, vajag to uztvert kā palīdzību un izdarīt pareizus secinājumus (ka vēl jāpiestrādā un jāpārlasa likums vai noteikumi, kurus dažkārt katrs saprot savādāk).
Galvenais Alenushka neapvainoties uz kritiku, vajag to uztvert kā palīdzību un izdarīt pareizus secinājumus (ka vēl jāpiestrādā un jāpārlasa likums vai noteikumi, kurus dažkārt katrs saprot savādāk).

а здесь все молодые и зеленые:))) правда по разным причинам:)))
девушки! поднимите руки- кто у нас старый:));)?
девушки! поднимите руки- кто у нас старый:));)?

Uzzi 14.05.2005 13:52
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Удочку я почти не держу - она у меня стоит на подставке, да и балансы делаю по инерции................
Так я и говорю - мне б такую инерцию, что б сама балансы строчила 
За переименование прощаю. Компенсируешь шашлыками

За переименование прощаю. Компенсируешь шашлыками

Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt