Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti
Konta izraksts Uz tēmu sarakstu

Aivareno 03.05.2005 21:14
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Atbildes (57)
Конечно, выписки идентичны. Вот только на той, что дает банк, есть отметка банка, в отличие от итернетовской. Мне тоже кажется, что раз в месяц не сложно в банк за выпиской сходить.
Hansabankā par vienu izdruku, ja nemaldos 0,5sant paņem, bet ja izdrukā no interneta bankas un pēc tam apzīmogo banka - nemaksā neko:)

Zom 03.05.2005 21:24
87 ziņojumi
87 ziņojumi
Bet uz izraksta ko dod banka nav nekāda zīmoga,tikai elektroniskais paraksts.Grūti aiziet jau nav, taču tas ir lieks laiks un rindā stāvēšana.

Aivareno 03.05.2005 21:31
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Pie tam elektroniskais paraksts arī ir identisks

Aivareno 03.05.2005 21:31
6641 ziņojums
6641 ziņojums
На той, что дает банк, обычно ставится их штампик. А закон об электронной подписи у нас пока не работает.
Laikam esmu akls , bet es nekādu zīmogu nekad redzējis neesmu un vēl joprojām neredzu

Aivareno 03.05.2005 21:36
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Nu re kā.Cik slinka banka, bet komisijas par konta apkalpošanu gan neslinko paņemt:(

Aivareno 03.05.2005 21:39
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Man arī Unibanka, un izrakstus viņi man drukā katru dienu (parasti paņemu tikai 2 reiz mēnesī,bet tas tāpēc ka pie mums tomēr daudz mazāka pilsētiņa), bet tiešam nekad nav bijis neviens zīmogs uz izraksta, vienīgi elektroniskais paraksts apakšā.
Aivareno, Вы совершенно правы, у меня та же история с UNIbankom,их выписка и выписка из Inbanka совершенно одинаковы и печать они не ставят.

Smila 03.05.2005 21:59
1987 ziņojumi
1987 ziņojumi
Я, честно говоря, тоже печати банка не замечала ни на выписке Унибанка, ни Хансабанка. Млжет я плохо всматривалась?

Un kad es palūdzu Unibankā apzīmogot izrakstus, bija liela neizpratne un runāja, ka neviens viņiem to neprasa un viņi nevienam to neliek........ Bija šaaaausmigi neapmierināti ar manu lūgumu.
Var būt Komarik varētu atbildēt uz jautājumu:
Kāds dokuments ir nepieciešams vai pietiekošs lai izdarīt ierakstus grāmatvedības uzskaites reģistros, veicot maksājumus ar Internetbanku:
- nepieciešams bankā saņemtajos izrakstos bankas apstiprinājums (zīmogs un paraksts);
- pietiek ar elektronisko parakstu bankā saņemtajos izrakstos.
Kāds dokuments ir nepieciešams vai pietiekošs lai izdarīt ierakstus grāmatvedības uzskaites reģistros, veicot maksājumus ar Internetbanku:
- nepieciešams bankā saņemtajos izrakstos bankas apstiprinājums (zīmogs un paraksts);
- pietiek ar elektronisko parakstu bankā saņemtajos izrakstos.
Как уже было сказано выше, юридическим документом будет выписка с отметкой банка. С электронной подписью у нас по прежнему заморочки, поэтому она имеет силу только, если стороны об этом договорились, а для 3-их лиц таковой силы не имеет.
Tātad jābūt zīmogs un paraksts plusā pie elektroniskā paraksta?
Pacik man atteica šo parakstu, es joprojām drukāju maks.uzd un nesu uz apstiprināšanu, to paraksta bez problēmām. Bet paliek jautājums ar ieņēmumiem un bankas komisiju, vai izdrukas ar tikai el.parakstuder. Citi stāsta ka ar VID pārbaudēm nebija nekādu problēmu ar izdrukām ar tikai el.parakstu
Pacik man atteica šo parakstu, es joprojām drukāju maks.uzd un nesu uz apstiprināšanu, to paraksta bez problēmām. Bet paliek jautājums ar ieņēmumiem un bankas komisiju, vai izdrukas ar tikai el.parakstuder. Citi stāsta ka ar VID pārbaudēm nebija nekādu problēmu ar izdrukām ar tikai el.parakstu
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt