По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Par datu savadīšanu Jumī Uz tēmu sarakstu

Par datu savadīšanu Jumī
Uzņemums jau pastav vairākus gadus.Dokument veikta ar roku. Es strādāšu ar progr. Tildes Jumis. Ievadiju visu kontu saldo par 03;04 gadu,visus pamatlīdzekļus, visus kontējumus.Ar 1.janvāri man jāievada visi darījumi un visi dokumenti.Ievadīju visus strādājošos, darījuma partnerus.Visaprece tiek tulit norakstīta uz izmaksām. Vai man ir jāievada visas preču pavadzīmes? Vispār kā man rīkoties? Kā man labāk ievadīt janvāri, februāri, martu? Kā ieekonomēt laiku? Paldies.
Ljjm
Ljjm 19.04.2005 11:45
206 ziņojumi

Atbildes (2)

tas ir atkarīgs no tā, ko īsti no Tildes Jumis gribat. Ja tikai ķeksītim, tad varat nevadīt pavadzīmes katru atsevišķi, bet ja gribat redzēt arī debitoru un kreditoru analīzi, tad tomēr labāk ir ievadīt katru pavadzīmi un pie apmaksas attiecīgi ir iespēja atķesēt konkrēto pavadzīmi, kura ir apmaksāta. Vismaz man tā ir ērtāk- ievadīt katru pavadzīmi at atzīmi attiecīgi Debeta parāds vai Kredīta parāds un pie apmaksas lodziņā - izmantots atvērt un ieķeksēt kura tieši PPR vai KTPR ir apmaksāta.
Cleo
Cleo 19.04.2005 13:30
19235 ziņojumi
tā ir arī sava veida dubultā pārbaude. Jo pārrakstīšanās kļūdiņas tieši šitā atklājas, kad ķeksē, bet redzi ka summa nesakrīt, tad nu sameklē kļūdu un viss ok.
Cleo
Cleo 19.04.2005 13:31
19235 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.