Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
brokerskije uslugi
esli tovar importirujetsja iz 3 stran, estj finansovij posrednik -broker. nado li na4isljatj PVN? upla4ennij PVN otrazhaetsja v 1 pielikumse?
Spasibo!
Atbildes (9)
MK not. Nr.427
104. Likuma 7.pantapirmās daļas 2.punktspiemērojams arī trešo personu (piemēram, muitas brokeru, principālu, subekspeditoru, noliktavu īpašnieku, jūras ostu, lidostu) sniegtajiem pakalpojumiem, ja par attiecīgo eksporta vai tranzīta kravu apkalpošanu ir noslēgts līgums ar preču pārvadātāju vai ekspeditoru.
К услугам брокера применяется ставка 0%.
Vam s4ot brokery dolzhny vystavitj! Tam budet ukazany nalogi: PVN, muitas...
PVN nuzhno stavitj kak upla4enyj
a v pielikumse N 1 ukazatj etot pvn i napsatj nazvanie i reg.nomerbrokerskoj kompanii.(inspektor posovetoval pome4atj 4to eto brokery - pometo4koj) Nezabdjte ukazatj v PVN deklaracii etot nalog v 61 stroke.
OJ jo joj! Ne poteme! SORRY! Eto esli vy polu4aete gruz iz 3-h stran!SORRY!!!!
Spasibo!
ja s etoim stalkivajusj vpervije i vazhno bistro etot vospros osoznatj:)
a nas4ot upla4ennogo PVNa za tovar (kotorij ukazan v tamozhennoj deklaracii)? gde nahodit otrazhenije etot nalog? v kakom pielikumse?
E6o raz spasibo!
bro6kin:) a mi kak raz i polu4aem tovar iz 3 stran:)Thanks:)
Dublj 2! PVN ukazyvaaaaetjsja v Pielikums Nr 1! Dārijuma partnieris: brokerskaja firma! - esli ne vy rastamozhkoj zanimalisj - vsmysle - esli ne vy platili nalogi i poshliny! Teperj to vy dolzhny brokeram -oni vashi kreditory! Zna4it kak oby4no s Kreditorami!Uf -vesna prosto zamu4ala!
Na vsjak pozharnyj!: Esli vy sami vdrug reshite opla4ivatj nalogi za vvoz - ukazyvajte v pielikumse 1 - dārijuma partnieris - VALSTS KASE! I ne zabudjte pro PVN deklaraciju - 61 stroku! Uda4i vam!;)
Spasibo bro6kin:)))
vam tozhe uda4i:)))
1C Programma v pielikumse PVN 1 u4itivajet PVN, kotorij bil upla4en brokerskoj firmoj, a summa bez PVN pustaja. Pozovonili iz inspekcii i skazali, 4to nado samoj vbitj togda eti summi.
tak i vbitj eti summi iz tamozhennoj deklaracii?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture