По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

markirovka tovara Uz tēmu sarakstu

markirovka tovara
Dobroe utro! Mi zanimaemsa optovoi i rozni4noi prodazei zap4astei, est postavki iz ES. Skazite, pozaluista, nuzno li na tovarah delat markirovku s opisaniem tovara, firmoi proizvodetelem i t.d. Gde pro eto mozno pro4itat?

Spasibo bol6oe!
Skvo
Skvo 07.01.2005 09:58
87 ziņojumi

Atbildes (2)

Menja tozhe interesuet etot vopros! Nashi klienti (mi tozhe zanimaemsja optovoj prodzhej-tovar iz ES) trebujut chtobi bil ukazan proizvoditelj.
Ollesik
Ollesik 07.01.2005 10:12
65 ziņojumi
Ja dolgo kopalas, na6la zakon o pravah potrebitelei, na6la sait www.ptac.lv tam est otdelno po nekotorim tovaram, 4to nado pe4atat i grafa ostalnije neprodovolstvennie tovari. Ne o4en, kone4no, ponjatno, no koe-4to. V VIDe mne skazali, 4to eto ne kasaetsa nalogov - eto ne ih kopmetencija.
Skvo
Skvo 08.01.2005 10:57
87 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.