По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Gada inventarizācija Uz tēmu sarakstu

Gada inventarizācija
Rakstu inventarizācijas sarakstu un radās jautājums.Mums veikalos rūpniecības preces apģērbi, apavi.Citipavadzīmes rakstot raksta - kurpes, citi apavi.Kā man to visu uzskaitīt sarakstā, ja inventarizāciju veikalā veica īpašnieki ar pārdevējām un man atnesa sarakstu.Neskatotiesuz to ka grūti izlobīt kas ir kas , vēl jādomā kā pareizi ierakstīt.Vai tam ir tik liela nozīme.Galvenais, lai iepirkuma cenas atbilst - tur vien man nāksies svīst.padalieties lūdzu pieredzē - īpaši gaidīšu atbildes no veikalu grāmatvežiem.Paldies
Aivareno
Aivareno 19.12.2004 14:25
6641 ziņojums

Atbildes (1)

Varbūt kāds var ieteikt, kā man vienkāršot šo procesu, lai gada beigās nebūtu jāsvīst.varbūt ir nedārga programma kur es varētu vadīt preces un uz veikaliem sūtīt ar kodiem preces un vēlāk izņemt pārdotās preces arā.dators ir viens un manā rīcībā.Grāmatvedības prog.nav
Aivareno
Aivareno 19.12.2004 14:29
6641 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.