По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

LMT un pavadzīme Uz tēmu sarakstu

LMT un pavadzīme
куплен на фирму в LMT мобильный телефон (nomaksa ) , договор подписан электронно в LMT системе, накдадную на телефон прислали на майл без подписей ( с отметкой Pavadzīme sagatavota un parakstīta elektroniski saskaņa ar grāmatvedības likumu) .

но в бухгалтерском законе нет такого пункта о накладных , насколько я знаю накладная должна быть подписана обоими сторонами

может кто сталкивался
Leilaa
Leilaa 15.07.2025 15:37
52 ziņojumi

Atbildes (6)

Почему накладная должна быть подписана с двух сторон? Есть различные транспортные документы, CRM и тд.
Otkat
Otkat 15.07.2025 17:10
1388 ziņojumi
Она же подписана, только электронно
Albina
Albina 15.07.2025 17:14
64904 ziņojumi
Накладную никто не подписывал , ни со стороны лмт , ни с нашей
Leilaa
Leilaa 15.07.2025 19:08
52 ziņojumi
Priecājieties, ka vispār dabūjāt pavadzīmi
Man piemēram vienam klientam Tele2 izsniedza telefonu uz nomaksu un atsūta pa e-pastu līgumu. Es lūdzu, lai atsūta arī pavadzīmi. Beigās vienīgais, ko no viņiem izspiedu - "paskatieties, nomaksas līgumā ir minēts pavadzīmes numurs".
Ilzex
Ilzex 15.07.2025 19:18
2711 ziņojumi
Накладную никто не подписывал , ни со стороны лмт , ни с нашей
Leilaa 15.07.2025 19:08
ЛМТ точно авторизовал, что полностью согласовывается с ЗоБ.

Но в целом оформление доков от ЛМТ меня печалит. Слабовато, могли бы лучше.
Man piemēram vienam klientam Tele2 izsniedza telefonu uz nomaksu un atsūta pa e-pastu līgumu. Es lūdzu, lai atsūta arī pavadzīmi. Beigās vienīgais, ko no viņiem izspiedu - "paskatieties, nomaksas līgumā ir minēts pavadzīmes numurs".
Tā arī ir. Jo tajā dokumentā ar līguma Nr. Cxxx ir arī visi rekvizīti, kas vajadzīgi. Nav taču svarīgi kā nosaukts, “хоть горшком назовите”.
Ant_lv
Ant_lv 15.07.2025 22:12
3698 ziņojumi
У них действительно в конце договора есть все необходимые реквизиты, выглядит как накладная. Обычно никто до конца догвора не дочитывает ))
Albina
Albina 16.07.2025 09:04
64904 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.