По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts

Labojumi VIDam Uz tēmu sarakstu

Labojumi VIDam
Man jāiesniedz labojumi, uzrakstīju speciālas veidlapas iesniegumu, un kādas veidlapas jāpievieno? Man mainās Preču piegādes ES Kopienas teritorijā un PVN mēneša deklarācija. Vai man jāiesniedz parastās veidlapas, tikai ar izmainītiem skaitļiem, jeb ir kādas speciāla? Par ES Kopienas piegādēm atradu speciālu veidlapu "Labojumu pārskats par preču piegādēm ES Kopienas teritorijā", bet PVN deklarācijas labojumu veidlapu nekur neatrodu.
Iesaaceeja
Iesaaceeja 20.10.2004 13:31
161 ziņojums

Atbildes (3)

tieši tāda kādu nodevat tikai ar izdarītajām izmaiņām un es uz veidlapas rakstu PRECIZĒTĀ.
Cleo
Cleo 20.10.2004 13:55
19235 ziņojumi
PVN2 veidlapai ir labojumu veidlapa PVN3 ja nekļūdos, bet pārējās PVN deklarācija un pārskats par priekšnodokļa summām (PVN1) ir tās pašas. Bet nevaru apgalvot, man labojumi parasti ir bijuši tikai PVN deklarācijā, tāpēc nodevu tieši tādu pašu ar vārdu "Precizētā", bet man nebija darījumu ar Eiropas kopienu.
Cleo
Cleo 20.10.2004 13:59
19235 ziņojumi
Paldies Cleo, nodevu parastās un neko neteica
Iesaaceeja
Iesaaceeja 20.10.2004 18:59
161 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.