По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Uzņēmējdarbība, komerclikums, darījumi. Sabiedriskās un bezpeļņas organizācijas, budžeta iestādes

Договор цессии у связанных предприятий. Uz tēmu sarakstu

Договор цессии у связанных предприятий.
Добрый вечер всем. Подскажите, пожалуйста, законно ли заключать договор цессии о передаче права требования долга, где два предприятия из трех являются связанными предприятиями, не возникнут ли какие либо проблемы с ВИДом.
Lumija
Lumija 26.08.2015 20:53
133 ziņojumi

Atbildes (6)

Если я правильно думаю, сама передача прав требования долга не вызывает проблем. Налоговые отношения возникнут, если долги полагаются не деньгами, а товаром или услугами? Поправьте, пожалуйста, если я не права.
Lumija
Lumija 27.08.2015 12:08
133 ziņojumi
pasekojiet vai tiek maksāta atlīdzība par prasījuma tiesību saņemšanu un vai summa sakrīt ar prasījuma tiesibu apmēru Ja nē- tad jau jādomā kas UIN notiek ar peļņu vai zaudējumiem no prasījuma tiesību nodošanas un saņemšanas. kurš pelna kurš zaudē .Ja zaudē par zaudējumiem jāpalielina apliekamais ienākums UIN deklarācijā. - tas no veca "uzbridiena uz grābekļa" paskatieties vai likumos nav kas mainījies
Guntagermane
Guntagermane 27.08.2015 12:15
1303 ziņojumi
Спасибо. Суть в том, что предприятие не связанное закрывается. По цессии долговые обязательства возникнут между двумя связанными. Вознаграждение за сделку цессии может и не планироваться, хотя это может и не совсем правильно. Просто не хочетьься совсем потерять деньги.
Lumija
Lumija 27.08.2015 12:44
133 ziņojumi
Может в данной ситуации лучше будет заключить Соглашение о зачете, а не договор цессии, если вознаграждение за услугу не предусматривается?
Lumija
Lumija 27.08.2015 13:26
133 ziņojumi
Tas Jums jāizdomā pašai forums nav vieta detalizētai jautājuma apspriešnai
bez tam parasti nokopēju līgumus un zīmēju kvadrātiņus kas kam bija parādā kas kam būs parādā un ko saņem persona kas atsakās no naudas par labu citam- vai tiešam tas notiek par velti? tātad viņa kādam kaut ko uzdāvina un kāds saņem dāvanu .
Saprotu ka šis teikums izklausās jocīgi un jau pieļauju uzbraucienus par nekonkrētību bet prātīgi padomājiet
Guntagermane
Guntagermane 27.08.2015 18:00
1303 ziņojumi
Спасибо. Вы правы. Будем решать, как лучше сделать. Вознаграждение, конечно, надо будет учитывать.
Lumija
Lumija 27.08.2015 20:55
133 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.