Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Заявление в ВИД
Доброе утро.Будьте добры ,подскажите ,как подать заявление в ВИД . Informācija VID klientu apkalpošanas centriem", kas atrodas dokumentu grupā "Citi".В документах нашла CITI ,а как письмо послать.Спасибо
Atbildes (20)
Напишите письмо,приложите файлом.
CITI => Informācija VID klientu apkalpošanas centriem =>прикладываете файлом и отправляете
файл прикрепила ,а как послать .стоит статус gatavs iesniegšanai . справа нет функции к отправке как у отчетов.помогите
в том то и дело ,нет сдать, есть лабот,корет ,дзест, саглабат ,извините что по русски
Tiesībās attiecīgi ķeksīši jāieliek.
Nav obligāti nekāds fails jāpievieno.
Iesniegumu var rakstīt arī attiecīgajā lodziņā, kas atveras, izvēloties šo "Informācija KACiem".
Es arī centos vienreiz aizsūtīt, tas pats, nekas nesanāca
Man vienmēr viss ir sanācis, aizgājis un arī atpakaļ atnācis.
статус gatavs iesniegšanai . справа нет функции к отправке
По регистрации новой структуры заполнили бланк сегодня - статус gatavs iesniegšanai, а отправить функции нет
Выставлены права- дату парвалдниекс подавал

Может глюк?
Пришлось через е-паракстс подписывать форму на регистрацию и через цити отправлять

В тиесибас в НМДС все галки были выставлены изначально- в старой версии.
Ar to, ka tiesību pārvaldnieks ieliek ķekšus - NEPIETIEK.
Ir jāiesniedz pilnvara! Jau cik reizes tas šeit tika rakstīts, taču vienalga Jūs nelasāt.
taču vienalga Jūs nelasāt.
Айвар, не сомневайтесь- все Ваши комментарии читаю всегда и ОЧЕНЬ внимательно
Paldies, ka mani tā ieredzat.

Par pilnvaras nepieciešamību ne jau es šeit rakstīju.
Cienījamais, SerGej, ''izgāzāties''.
Paldies, ka mani tā ieredzat.

Par pilnvaras nepieciešamību ne jau es šeit rakstīju.
Cienījamais, SerGej, ''izgāzāties''.
Тонкое чувство юмора- большая редкость!
А почему SerGej, а вдруг SeraFima ?
А почему SerGej
Имя у меня такое, Айвар соединил в подлинник

Креативно
Es vienmēr LOTI UZMANĪGI izlasu, ko komentē "Ser".
Kādā no komentāriem viņš bija ierakstījis, kā viņu sauc, un kāpēc niks viņam ir "Ser".
Ja kāds ĻOTI UZMANĪGI nelasa, ko "Ser" raksta - pats vainīgs.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture