По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Nodokļu grāmatiņas labojumi... Uz tēmu sarakstu

Nodokļu grāmatiņas labojumi...
Labdien! Vajadzēja darbiniecei steidzami nodokļu grāmatiņu, un es ātrumā ierakstīju nomakātos un aprēķinātos nodokļus, un tad atcerējos, ka vajag taču atvaļinājuma naudu arī ierakstīt un arī atlaišanas pabalstu, no kuriem protams tiek maksāti nodokļi, bet grāmatiņa jau aizpildīta, vai es varu to labot? Un ja nē, ko tad man darīt?
Tity
Tity 11.10.2004 10:11
3 ziņojumi

Atbildes (2)

Atbildi nezinu bet cik bieži mēs šo nodokļa grāmatiņu izmantojam domāju ka tikai apskatamies ka viņa ir un tādēl rāķinām nodokļus un tas jau arī viss. VIDā jau ir atskaites un sociālajos jau arī skatās nejau no grāmatīņām. Var būt vienīgi mūsu pašu interesēm bet cik es pati tajā grāmatiņa ieskatos? nekad.
Tore
Tore 11.10.2004 10:29
981 ziņojums
Исправляется как в любом документе. Неверная запись зачеркивается, рядом пишется правильная, "labotām ticēt" и подпись сделавшего исправления.
Maija
Maija 11.10.2004 10:36
28223 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.