Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
otkritie novoj firmi.
Hocu otkritj svoj magazin, No v etom dele novicjo... Podskazite pozalusta s kem moznna posavetovaca. Wto ludwe otkrivatj IK ili SIA. Vetj daze neznaju s cevo nacjatj daze
Atbildes (75)
А чем вы хотите торговать ? Ассортимент товара большой или не очень ? Будут ли наемные продавцы ?
Budut, no poka toljka odin. Mne govarjat wto on toze dolzen zaregistrovaca kak pasnodarbinatajs...
Ja darbinieks strādās veikalā, tad nav pareizi.
Budut, no poka toljka odin. Mne govarjat wto on toze dolzen zaregistrovaca kak pasnodarbinatajs...
Новичок-а уже как сэкономить -учится вовсю !
Tikai un vienigi SIA.
Согласна с советом Айвара, лучше сразу поставить все на крепкие рельсы, чтобы потом не тормозить.
СИА с уменьшенным уставным капиталом: госпошлина -20,00 (а не 100 лат), объявление в Латвияс Вестнесис -12 (а не 24), потом доведете уставной капитал до 2000,00 лат + открыть счет в банке + услуги юриста .
потом доведете уставной капитал до 2000,00 лат + открыть счет в банке + услуги юриста .
A esli ne dovedu?
А это самая легкая часть задачи.
Ja darbinieks strādās veikalā, tad nav pareizi.
A esli prosta kak satrudnika nanematj, i on ne toljka v magazine samom rabotatj budet. iwe i za samim tavaram ezditj budet.
interesno kak esli ja voobwe s nulja nacenaju. V kormane 300LS I firmu otkritj nado i v magazin wtota dokupitj nado... S cebvota ze nacenatj nado...
Tas nebūs jūsu darbinieks, tās ir citas līguma attiecības, veikalā var strādāt tikai darbinieks.KasJūs tur konsultē?
300 Ls ir tā pamaz, ja vēl nomā telpas
Tas nebūs jūsu darbinieks, tās ir citas līguma attiecības, veikalā var strādāt tikai darbinieks.KasJūs tur konsultē?
Tad sanak ka es varu pienemt lidz 5 cilvekiem un neviens nevar stradat a tikaj konsultet. Es druscinj to nesaprotu. to likumu
300 Ls ir tā pamaz, ja vēl nomā telpas
Tas vis aprunats man jau ir, telpas ir tikaj pasu firmu vajag
Объяснять дольше, чем делать. и на увеличение уставного капитала отводится до 5 (?) лет.
Aiz letes var strādāt darbinieks, nedrīkst pašnodarbināts.
Объяснять дольше, чем делать. и на увеличение уставного капитала отводится до 5 (?) лет.
Teperj ponjatno, za 5 let i ne toljka eto naberjoca...
Aiz letes var strādāt darbinieks, nedrīkst pašnodarbināts.
tad sanak kaa es vinju varu pienjemt darba ka darbinieku???
Трудовой договор для начала потребуется. Потом пару сведений в ВИД.
Horowo. Sag 1. Idjom VID registriruemsja kak pasnodarbinatajs. Sag 2. Zagruzaem magazin tovarom i tehnikaj. Sag 3. Wto daljwe nuzno wtob nacjatj rabotatj?
Meklējiet grāmatvedi, kurš strādā tirdzniecībā.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture