Par EKA žurnāla aizpildīšanu
Labrīt! Kaut kā neguļas šonakt pēc vakardienas tematiskās pārbaudes un nomoka viens jautājums. Es gribētu, lūdzu, zināt viedokļus par šādu jautājumu: vai un kāpēc tas ir pārkāpums, ja EKA žurnālu aizpilda nevis tūlīt pēc Z atskaites izdrukāšanas vakarā, bet nākošajā dienā no rīta pirms uzsāk darbu ar EKA. Ja aizpilda tas pats darbinieks nav problēmu, bet, ja vakardienas darbinieks ir brīvdienā, un EKA žurnālā izdara ierakstu cits darbinieks, kurš iepriekšējā dienā ir bijis brīvdienā un strādā nākošajā dienā, ir pārkāpums. Šeit VID saskata nesakritību ar darba uzskaites tabeli un nevis kā pārkāpumu par nepareizu EKA žurnāla aizpildīšanu. Noteikumi saka " lietotājs žurnālu aizpilda saskaņā ar Z pārskata datiem pēc katras Z pārskata izdrukāšanas"..Es pagaidām saprotu, ka arī pēc 5 vai 10 stundām - tas ir" pēc pārskata izdrukāšanas." Nav jau nākošā Z atskaite izdrukāta.Arī metodikā tas ir atrunāts,bet ieraksts tematiskās pārbaudes aktā par 3 EKA ir oi,oi,oi...Varbūt, jūs mani nomierināsiet un pārliecināsiet, ka jālasa starp rindiņām un jāizpilda 5-10 minūšu laikā

, nu vismaz līdz plkst 24.00, jo veikals strādā līdz 22.00.