Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti
EDS Uz tēmu sarakstu

Ultra 22.12.2011 14:26
51 ziņojums
51 ziņojums
Atbildes (8)
ja tas ir skaidrs...tikai tur ta informacija , piemeram , ir diezgan novecojusi pedejais datums 11.11.2011....jau notikushas izmainjas decembrī , bet tur tas neparadas...
es gribēju tas izdrukas pieprasit lai atsuta man uz uzņemuma meilu ofic.dokumentu
es gribēju tas izdrukas pieprasit lai atsuta man uz uzņemuma meilu ofic.dokumentu

Ultra 22.12.2011 14:32
51 ziņojums
51 ziņojums
Rakstiet e-pastu savam VID KAC-am.
Man vēl joprojām atsūta.
NMDSā var pasūtīt par noteiktu periodu, tikai tur izdrukāt nav jēgas - vesela grāmata jādrukā.
Man vēl joprojām atsūta.
NMDSā var pasūtīt par noteiktu periodu, tikai tur izdrukāt nav jēgas - vesela grāmata jādrukā.
nu ok,
paldies!
paldies!

Ultra 22.12.2011 14:40
51 ziņojums
51 ziņojums
Summas veids: izveleties "Kopejā summa" - un būs jums normālā izskatā.

Svetlana 22.12.2011 14:41
nav ziņojumu
nav ziņojumu
NMDS
Atlikumu vēsture (pēc NM reģistrācijas VID struktūrvienības un VID Akcīzes preču pārvaldes datiem)
Ievadām vajadzīgo periodu
Summas veids: Kopējā summa
Pieprasīt aktuālu atlikuma vēsturi
Atlikumu vēsture (pēc NM reģistrācijas VID struktūrvienības un VID Akcīzes preču pārvaldes datiem)
Ievadām vajadzīgo periodu
Summas veids: Kopējā summa
Pieprasīt aktuālu atlikuma vēsturi

Dinaro 22.12.2011 14:42
8241 ziņojums
8241 ziņojums
...NMDSā var pasūtīt par noteiktu periodu, tikai tur izdrukāt nav jēgas - vesela grāmata jādrukā...
Tā nu gan nav.
Ja Summas veidu izlvēlas "Kopējā summa", tad ir tieši tādas pašas izdrukas kā sūta VIDs
Tā nu gan nav.
Ja Summas veidu izlvēlas "Kopējā summa", tad ir tieši tādas pašas izdrukas kā sūta VIDs

Dinaro 22.12.2011 14:43
8241 ziņojums
8241 ziņojums
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt