Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Trešā persona samaksā par preci
Lieta tāda saņemta pavadzīme, no kases iedota nauda ar uzņēmumu nesaistītai fiziskai personai, lai veic samaksu par preci un viņš šo samaksu veic caur savu bankas kontu, kā man to sakārtot tā, lai varētu ielikt to izmaksās un nezaudētu PVN?
Atbildes (10)
Un kāpēc tā jadara? Vai uzņēmumam nav sava konta? Turklāt vēl nesaistītai personai!
ПВН вы не потеряете, с какой стати его терять. Но вот зарплатные налоги за эту персону заплатить должны. Иначе с какого боку ей выдаются деньги и она платит за вашу фирму.
Tā jau var jebkuram cilvēkam naudiņu dalīt. PVN Jūs jau atskaitat pie pavadzīmes saņemšanas.
Nav jautājums par to kapēc tā jādara, tas jau ir izdarīts, tur vairs neko neizdarīsi, un ne es to darīju, man tagad jāizdomā, kā to sakārtot...
Составьте трехсторонний договор между Вашей фирмой, тем физическим лицом, которому вы выдали деньги на оплату товара, и той фирмой, которой он перечислил деньги. Хорошо бы, чтобы в перечислении физического лица присутствовало упоминание Вашей фирмы и ссылка на номер накладной, которую он оплатил (или хотя бы ссылка на номер накладной).
paldies, izlēmām, ka noformēsim to kā aizdevumu.
С займом не все так просто, на мой взгляд, лучше бы трехсторонний договор.
Es arī domāju tāpat kā Irena22,-labāk trīspusēju līgumu.
Uzņēmums bez licences nedrīkst vairs aizdot naudu.:-/
Nedrīkst kā saimniecisko darbību, bet aizdot dažiem īpašiem cilvēkiem var arī bez licenzes8-)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture