Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts
skaidras naudas norēķini Uz tēmu sarakstu

Dite 03.09.2004 09:52
66 ziņojumi
66 ziņojumi
Atbildes (5)
Lai arī no likuma "Par nodokļiem un nodevām" 30.pantatā īsti nevar saprast, ir vai nav jādeklarē skaidrās naudas darījumi, kas veikti ārzemēs ar juridisku personu, nesen man zināms uzņēmums saņēma uzrēķinu par to, ka nenodeklarēja ārzemēs veiktu skaidrās naudas darījumu. Lai arī strīdējāmies pretī, mums paskaidroja, ka tas esot jāsaprot pēc skaidrās naudas deklarācijas veidlapas ailēm.
Lai arī no likuma "Par nodokļiem un nodevām" 30.pantatā īsti nevar saprast, ir vai nav jādeklarē skaidrās naudas darījumi, kas veikti ārzemēs ar juridisku personu, nesen man zināms uzņēmums saņēma uzrēķinu par to, ka nenodeklarēja ārzemēs veiktu skaidrās naudas darījumu. Lai arī strīdējāmies pretī, mums paskaidroja, ka tas esot jāsaprot pēc skaidrās naudas deklarācijas veidlapas ailēm.
paldies:))))))))))))))

Dite 03.09.2004 11:09
66 ziņojumi
66 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt