Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
overdrafts
Labdien kolēģi!
Man ir tāds jautājums, kā iegrāmatot izlietoto overdraftu?
Atbildes (10)
Ja uchitivaju toljko ispoljzovannuju summu overdraft Kt5160 Dt2620 .I daljshe Kt2620 Dt... (smotrja kuda ushli denjgi).Ostaljnoj ostatok deneg nigde ne pokazivaju.
А какой еще остальной остаток?
А как вы будете сверятся с банковской выпиской? Я приходую присвоение овердрафта только для третьих персон (им желательно видеть на какую сумму у нас оформлен овердрафт).
В разных банках разные системы о/д, уточните, какой банк у вас
Es gan Kredītlīniju (overdraftu) grāmatoju tikai gada beigās! izlietoto summu uz kredītiestāžu aizdevumiem!
Ostaljnoj ostatopk deneg-eto kotorij na scetu,kot.oni otkrili specialjno dlja OVERDRAFT.sVERITSAS bankom ochenj prosto .Dolg banku -ostatok scheta Kt5160(v vipiske raznica mezhdu summoj Overdrafta vidannoj i ostatkom).Eto summa dolga
banku.Nuvobshe-to nado chitatj dogovor s bankom ,u vseh bankov po-raznomu.
Vopros k Andaz:A kak zhe vi v techenii goda delajete provodki,jesli chto-to platili s OVERDRAFTA?
Ирина, овердрафты разные бывают. Нужно знать какой именно у автора вопроса.
kā pareizi grāmatot, ja izmantotais overdrafts konta izrakstos parādās ar mīnus zīmi. piem., mēneša beigās konta atlikums -500 Ls.
Да никак не граматовать. Так и будет у вас бан6к с минусом идти. А в балансе покажете этот остаток в кредиторах.
es arī negrāmatoju kredītlīniju (overdraftu). Konta atlikums programmā man sakrīt ar bankas konta izrakstu. Ja atlikums ir ar mīnusu, tad arī programmā man bankas konta atlikums ir kredīta nevis debeta pusē. Bilancē šo atlikumu uzrādu īstermiņa kreditoros neko negrāmatojot (tikai norādot attiecīgajā rindā bilancē).
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture