Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Stulbie čeki :((( piedodiet ... atkal jau ... Uz tēmu sarakstu
Stulbie čeki :((( piedodiet ... atkal jau ...
Nu ka tagad man čeks avansa nor. degviela pirkta NESTE summa bez PVN 35.60 zīmoga aizmugurē nav, rekvizītu čekā nav... norakstīt varu, bet bez PVN ?
Piedodiet ka atkartojos:(
Atbildes (47)
Nu tad nav arī PVN.
varbūt darbiniekam neapmaksāt to EKA čeku? Nākošreiz būs kārtīgāks. Citādi grāmatvedim vieni kreņķi.
Надо подъехать на заправку и вам поставят печать. А с собой возьмите простую квитанцию (САМИ заполните) и попросите на ней поставить печать. И предепредите всех работников, что не будете принимать чеки без печатей.
Es gan vienkārši neapmaksātu čeku un nevis dauzītos pa pasauli zīmogus meklēdama! darīt man nav ko?!
es tikko izdrukāju no vid lapas rekvizītus, kas nepieciešami čekam un cmuki plastikāta kulītē izsniedzu šefam, lai brauc izklaidējas - man vispār vesela kaudze ar virs 100ls, lai gan atklāti sakot pati neizprotu prasību, ka vajag katras vienības cenu bez pvn, mēs taču netirgosism tās preces. a tur gari tie čeki, redzēs ko teiks.
ar Nesti nekādu problēmu šamie vienmēr raxta.
Stulbie čeki - arī tie kuriem viens gabals pirkts ,bet nav tas cipariņš viens, piemēram ķēde, lampa.
Lieta tada ka tas ir sefa nupat saka blaut ka traks, ka neskraisis pa pasuli bla bla... un vel nianse tas ir pildits nevis stacija bet kaut kada elektroniskaja ielietuve:) nu kur cilveku neesot... ko darit nezinu
Tad metat ārā!
Zinat, liekat uz nesaimnieciskajiem. Gada beigās koriģēsiet UIN. Nu nav taču tā, ka tas cipars ir šaušalīgi liels!
Vēl jau var pacensties - uztaisīt par vienu mēnesi apkopojumu nepareizajiem čekiem un iesniegt šefam ar norādi, tikuntik zaudējam PVN, tikuntik - apliksim ar UIN.
Lai pats domā, viņa nauda kānekā!
Grāmatvedis arī nav nekāds "sestais liekais", kuram jāskaida apkārt čekus precizējot!
Vajag sevi nostādīt!
Kā teica VVF "Mēs esam vareni! Mēs esam gudri!"
Man ir tāda pete problēma... es varbūt varu pie kāda jums aizsūtīt savu priekšnieci...lai saprot, ka grāmatvedis arī ir cilvēks....
Incicv77
Tas ir bezcerīgi.
Man ir tāds gadījums - šogad pārņemta grāmatvedība.
Šogad maksātas kaut kādas summas no bankas konta firmai, kuras kreditoros uz 1.janvāri nav. Prasām saimniecei - kas tas ir? Atbild - veci parādi... Smejies vai raudi...
Domāju, ka jāpieņem likums- neļaut reģistrēt firmu, ja dibinātājam nav ekonomiskā izglītība, tagad universitātēs visiem ekonomistiem māca grāmatvedības pamatus, tad šie cilvēki vairāk vai mazāk saprot mūs. Savādāk savācās aunu bars, reģistrē firmu, paši nemāk rēķinu no čeka atšķirt un gudri runā.
Pūcei aste drīz ziedēs!
Mums deputāti un ministri ar pamatskolas vai tautskolas izglītību!
Я такие чеки списываю в расходы без выделения ПВН.
Es jau pateicu ok norakstisu bet bez PVN vispar sāka taurēt kā nelabais:) es parakstīšo par tiem čekiem, es atbildēšu blā bla... ārprāc.... nu daudz jau viņš nesaprot no tiem avansu nor. pat ir jautājis kas tas ir kad nesu uz parakstiem.... Eh ielaidīšu visu uz izd.bezPVN un miers lai iet pa gaisu:)
Bet vispār, ja šādi automāti tad kā reāli to risināt? Jāsavāc visi čeki un jābrauc laikam uz NESTES biroju pēc zīmogiem vai...
Esmu dzirdējusi, ka jābrauc uz biroju, bet mums nav šādas prakses, jo visiem degvielas čekiem ir vajadzīgie rekvizīti.
Es laikam nemaz nevarētru pie tāda šefa strādāt.Kā es Jums jūtu līdzi.Tādam šefam arī īpaši neko nepaskaidrosi- viņš domā ka zinu visu:-(
Noslēdzat līgumu ar Nesti par rēķiniem un maksāšanu ar pārskaitījumu, tad atkrīt visas prooblēmas ar zīmogiem.
Jā, vislabāk slēgt līgumus un tad ar tiem rekvizītiem nebūs problēmu.
Tagad taču visos "tankos" var - Neste, Statoils, Lukoils, ....
nu ja šefs negrib skriet, lai noformē debetkarti statiķā, nestē un pildās caur karti, statoilā debetkarte ir par velti, nekādu problēmu
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture