Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Avansa norēķina kontējums 2380
Plīdziet lūdzu!
Sakiet lūdzu es tik ko izdrukāju avansa norekinu un iegramatoju vinu sadi izmantojot kases izd. orderi 2380-2610, Bet kā es varu uzzināt PVN nodokli virsgrāmatā vai, man pectam grāmatot 5721-2380, Nesaprotu???
Atbildes (15)
Делайте авансовый отчёт:
Д7ххх К 2380
Д572х К 2380
Возвращаете деньги по авансовому отчёту:
Д 2380 К 2610
A mozna dzelac tak:
D7720 K2610
D5721 K2610
D7120 K2610
D5721 K2610
D7110 K2610
D5721 K2610
Mozna vso dzelac bez 2380, a dzelac naprimuju kak ja ukazal, ili tak nelza???
Так не корректно. Не видно кто тратил деньги.
a mozna tagda na kazdij EKA ceks dzelac kases izd. orderis NA KAZDIJ???
Un, kam tas ir vajadzīgs?
Не корректно так.
Но если это опишите в своей методике и будете всё время применять, то может и проскочит. Но лучше оформляйте авансовые отчёты. Поверьте, это не сложно.
Jā es darīšu sadus kontējumus, tad man vajag taisit grāmatojumu uz katru EKA ceku ka es saprotu, vai jātaisa 1 gramatojums uz visiem cekiem, drusku nesaprotu!!!
Bilance777 вы решили изобретать велосипед?Не стоит запутывать свою бухгалтерию,а то после вас кому-то придется все исправлять.
Bilance777
andrejs1993@inbox.lv
Andrejs1993
andrejs1993@inbox.lv
Nu jau man sāk šķist, ka Jums jāiet pamācīties grāmatvedība!
Bilance777
ziņojumu: 9 31.05.2007 10:14
Jā es darīšu sadus kontējumus, tad man vajag taisit grāmatojumu uz katru EKA ceku ka es saprotu, vai jātaisa 1 gramatojums uz visiem cekiem, drusku nesaprotu!!!
Var jau vispār negrāmatot un visus čekus izmest miskastē8-)
Avansa norēķinu sagatavo vienalga vai grāmato uz izdevumiem pa taisno no kases, vai izmantojot 2380 kontu. Avansa norēķinu var uzskatīt par vienveidīgu dokumentu kopsavilkumu un grāmatot tikai tajā, bet uz katra čeka obligāti raksta numuru, ar kuru tas ierakstīts avansa norēķinā. VID reizēm pieprasa grāmatojumus uz čeka, ja neesat droša, ka varēsiet to atspēkot, tad līmējiet čekus, ieraksta kārtībā uz baltas papīra lapas tā, lai blakus čekam uz tās var veikt grāmatojumus.
"Avansa norēķinu sagatavo vienalga vai grāmato uz izdevumiem pa taisno no kases, vai izmantojot 2380 kontu" - traks var palikt!
ja grāmato caur kasi, tad tas nav avansu norēķins! Tas tas ir kases izdevumu orderis!
njā, te tiešām kādam jāiet pamācīties grāmatvedības pamatus.
Cleo
Kurš ir kāds?
Nezinu, kā Jūs mācījaties, bet jadara tas ir tā kā apraksta Luiza.Savādāk neesmu darījis.Visus dokumentus, kas attiecas uz avansa norēķiniem grāmatoju caur 2380 un tad izsniedzu no kases naudiņu avansa norēķinu personai.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture