Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Līgumi
Man gadījās ķībele. Līgumu numerācija mums ir tāda "kārtas mēnesis/līguma numurs pēc kārtas". Bet es nejaušības dēļ martā sāku līguma numura otro daļu numurēt no sākuma, ko man darīt. Nākošajā līgumā līguma otrajā daļā rakstīt otro kārtas numuru, vai kaut ko darīt ar pirmo līgumu.
Lūdzu palīdziet./
Atbildes (10)
ну так исправьте, не вижу проблемы.
Nu tak on uzhe podpisan, i po etomu dogovoru s4ot vipisan. Eto uzņēmuma līgums par pakalpojumu veikšanu.
galvenais, lai numuri nebūtu vienādi, ja gribat pievienojiet savam līguma eksemplāram izziņu kāpec numerācijai ir nojaukta kārtība.nav jau pavadzīmju stingrie numuri, ko izsniedz VID.
man daudzi sia iedod vispār nenumurētus līgumus
A kā šo izziņu jāraksta, var būt jums ir kāds paraugs?
jūs valsts iestāde??
man domāt raksta kā paskaidrojumu.
Nē, tas ir privātuzņēmums
ja privātais varat vienkārši pamatot, ka tas bija klienta sastādītā līguma forma ar viņu numuru, ir tādi klienti, kas slēdz tikai savu līguma formu.
Bet šīm līgumam ir tāda pati forma kā pārējiem līgumiem.
Нумерация договоров - личное дело предприятия. Эту номерацию никто не проверяет. Во всяком случае я не слышала чтоб проверяли. Если появились повторяющиеся номера - добавьте букву.
У нас договора нумеруются так 7/1-ВО-5 или ААА-53ЕО1 и т.д. Никакой системы нет. ГИПы номеруют по своей системе.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture