Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
IIN pazinojuma nodoklii
Labdien!
Vai kaads vareetu ieteikt kaa lai pareizaak daru- 2004-2005 gadam graamatvediibu kaartoju ar roku -nezinaashanas peec pazinojumos par algas nodokli 2 gadus esmu ieklaavusi IIN no 01.01-31.12,ieskaitot, ko reekina uz 31.12 par decembra algaaam.
2006.gadaagraamatvediibu saaku kaartot graamatvediibas programma un drukaajot pazinojuma nodokli no graamatvediibas prograamas par 2006. gadu pamaniiju to,ka IIN nodklii ir ieklauts periods no 2005 gada IIN un nev ieklauts 2006.gadaaIIN, par algaam ko reekina uz 31.12 par dembri. Ko lai shinii situaacijaa daru? No vId par 2 ieprieksheejiem gadiem man neviens nav zvaniijis to,ka tur buutu nepareizi uzraadiits IIN:-(
Atbildes (9)
У Вас все правильно было указано за 2004-2005 годы, на мой взгляд. Это теперь надо убирать декабрь 2005 года и добавлять декабрь 2006 года.
Inceles, kāda programma jums ir?
Iepriekšējos gados jūs darījāt pareizi. Paziņojumā par 2006. gadu jāiekļauj periods no 01.01.2006 līdz 31.12.2006. Summām jābūt tādām kā darbinieka personīgajā kontā kopsummas. Ja programma ir Tilde, tad, veidojot atskaiti ieliekiet punktu pie "Alga tiek izmaksāta mēnesī par kuru aprēķina", tad viss būs pareizi.
Lienebe man ir Tildes Jumis.
Milziigs milziigs paldies Lienebe par paliidziibu shovaka izmeeginaashu peec Juusu ieteikuma:-)
Bet vai man neradiisies kaut kaadas probleemas, jo algu darbiniekiem parasti izmaksaaju naakamaa meenesi, respektiivi, alga par decembri tiek izmaksaata janvaari-liidz 15.datumiem
Izmaksājam mēs to janvārī, bet nopelnīta tā ir decembrī
Parasti jau algu par iepriekšējo mēnesi izmaksā nākamajā.
Paldies par izskaidrojumu Lienebe, ieshu vakaraa maajaas un skatiishos kaa iznaak.
Nevarat luudzu pateikt kur tas keksis par algaam ir jaaliek?Tas ir tur pat kad gatavo Pazinojumu par algaam? Vai kaut kur citur?
Paldies,Lienebe, tagad viss iznaaca taa kaa ir jaabut.Paldiespar ieteikumu!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture