Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
mazcenas mobilais
Labdien visiem pirmssvētku dienā !
Sakiet lūdzu kā jūs grāmatojat mazcenas nobilo, uzreiz norakstyies uz izmaksām ?
Liels Paldies un priecīgus Jāņus!
Atbildes (9)
Es liku uzreiz uz izmaksām.Telefoniem ir tendence sabojāties, pazust.Unja summa ir 1 Ls vai 10 Ls - tad kāds tur nolietojums.
Ну на мой взгляд, телефон за 5 лат нет смысла ставить на ОС.
Es liku izmaksās- pārāk maza summa , lai norakstīt pa daļām. Bet PL kartiņa man telefonam ir (nerēķinu noliet, bet uzskaitei jābūt).
у нас и за 25 латов сломался еще в гарантийный срок(до года). Теле2 взяли в ремонт, а потом выдали справочку, что он по нашей вине вышел из строя...
Mūsu revidents skaidroja; ja norakstīs telefonu uz izmaksām un pēc tam būs telefona sarunas no šī telefona, tad no kā tad tiek zvanīts?
jocīgs revidents. Ja automašīnai nomaina riepas un neliek riepas kā atsevišķu pamatlīdzekli un nepalielina automašīnas vērtību, bet noraksta izmaksās, tad degvielu arī vairs nevarēs norakstīt? Maniprāt uzņēmums pats pēc būtības nosaka, vai mazcenas mobilo telefonu likt izmaksās vai pamatlīdzekļu sastāvā.
Es norakstu, bet pirms tam, pārlaboju p/l nolikumu- ka uzņēmums noraksta uzreiz pie iepirkšanas mazvērtīgos inventārus, kuru vērtība ir -50.- LVL, un kalpošanas ilgums nav ilgāks par 1 gadu, tai skaitā arī mazcenas mobilos telefonus.
VID seminārā teica, ka tā var darīt.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture