По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Sertifikats darbam ar kases aparātu un POS terminālu Uz tēmu sarakstu

Sertifikats darbam ar kases aparātu un POS terminālu
Sen neesmu saskārusies ar mazumtirdzniecību, tādēļ tāds jocīgs jautājums - Vai cilvēkam, kas strādā ar kases aparātu un POS terminālu ir nepieciešams sertifikāts, ka viņš drīkst to darīt un ir apmācīts, vai pietiek ar Darba devēja rīkojumu, ka šis cilvēks uzņēmumā strādā ar kases aparātu.

Jau iepriekš paldies
Initons
Initons 26.10.2004 23:07
nav ziņojumu

Atbildes (4)

noteikti ar to nepitiek, jums ir vajadzīga apkalpojošā servisa centra izsniegta apliecība, ka cilvēks ir izgājis kursus un apmācīts lietot konkrēto kases aparātu
Storno
Storno 27.10.2004 14:21
1392 ziņojumi
361noteikumu 57.punktsparedz, ka uzņēmuma vadītājs ar rīkojumu vai līgumu apstiprina personas, kas tiesīgas veikt kasiera operatora funkcijas, kā arī nodrošina to apmācību darbam ar attiecīgo EKA.

Līdz ar to nav nepieciešams iet speciālajos kursos , apmācīt vat kāds cits, piemēram cits pārdevējs, kam ir šī apliecība.
Sola
Sola 27.10.2004 14:58
2445 ziņojumi
Обучить, наверное, может и другой продавец. Но вот выдают такие аплиецибы (на работу с конкретным кассовым аппаратом) только специализированные фирмы.
Albina
Albina 27.10.2004 16:41
64599 ziņojumi
Sazvanijos ar VID Galveno nodokļu pārvaldi - apliecības vairs nevajagot - pietiek ar darba devēja rīkojumu, ka tāds un tāds drīkst strādāt ar EKA.
Initons
Initons 27.10.2004 16:44
nav ziņojumu

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.