Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
Klubs "Ciemos pie Maijas" Uz tēmu sarakstu

Kozjavochka 06.12.2007 16:07
81 ziņojums
81 ziņojums
Atbildes (34)
nevkurse:-S

Kitok 06.12.2007 16:54
545 ziņojumi
545 ziņojumi
впервые слышу....

Taja_20 06.12.2007 17:41
14 ziņojumi
14 ziņojumi
varbūt Jūs esat izredzētā

Larao 06.12.2007 17:42
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
Nu tad es ari esmu izredzeta, jo ari es tādu ielugumu sanemu! Un domaju ka noteikti iešu - ar Maiju tikties vienmēr prieks! Cik saprotu tad viņa aicina uz tikšanos visus - ne tikai izredzetos!LOL

Piltene 06.12.2007 17:51
24 ziņojumi
24 ziņojumi
es ar sanjeemu. drosi vien sanjem tie kuri bijusi pie vinjas sogad uz kaadu seminaaru...

Lienciite 07.12.2007 08:58
131 ziņojums
131 ziņojums
А почему бы нет? Думаю, очень хороший клуб организовала Майя Гребенко. Многим будет полезно. Особенно начинающим или мало еще знающим бухгалтерам:-D
Naivās "nellijas"!
Jūs laikam domājat, ka pie kūkas un kafijas M.G. jums mācīs aprēķināt slimības naudu, atvaļinājuma naudu un algu "īsajos" mēnešos...!
Gari un plaši izskaidros, kādos kantoros un cik bieži var pieteikties uz semināriem - par naudu! Un ne par mazu naudu!
Jūs laikam domājat, ka pie kūkas un kafijas M.G. jums mācīs aprēķināt slimības naudu, atvaļinājuma naudu un algu "īsajos" mēnešos...!

Gari un plaši izskaidros, kādos kantoros un cik bieži var pieteikties uz semināriem - par naudu! Un ne par mazu naudu!

Kozjavochka
Получила чегодня по е-майлу приглашение на семинар от Майи Гребенко в клуб Ciemos pie Maijas.
Получила чегодня по е-майлу приглашение на семинар от Майи Гребенко в клуб Ciemos pie Maijas.

Tatjana20 10.12.2007 14:04
1635 ziņojumi
1635 ziņojumi
Aivariņ!
Mācīšu gan!
Un, protams, par naudu.
Bet nedomāju gan, ka par nesamērīgi lielo, jo Jūs taču arī strādājiet par to pašu naudu?! Vai nē?
Mācīšu gan!
Un, protams, par naudu.
Bet nedomāju gan, ka par nesamērīgi lielo, jo Jūs taču arī strādājiet par to pašu naudu?! Vai nē?
Es strādāju prieka pēc. Darbs man ir goda, slavas un varonības lieta. Kad daru darbu, esmu laimīgs.

Maijas kundze! Neuztveriet to personīgi! Kā domāju, tā rakstu. Ne jau Jūs vienīgā piedalāties semināros - vismaz man gandrīz katru dienu atnāk 3 - 4 piedāvājumi. Dusmojas sekretāre, ka iznieko faksa papīru, dusmojos es, ka uzbāžas ar reklāmu.
Un es nekādā ziņā nebiju domājis Jūs personīgi kaut kā aizskart. Jūs darāt labu darbu, un kam nepieciešamas zināšanas, tam šodien ir jāmaksā. Seļavivčik takoj!

Maijas kundze! Neuztveriet to personīgi! Kā domāju, tā rakstu. Ne jau Jūs vienīgā piedalāties semināros - vismaz man gandrīz katru dienu atnāk 3 - 4 piedāvājumi. Dusmojas sekretāre, ka iznieko faksa papīru, dusmojos es, ka uzbāžas ar reklāmu.
Un es nekādā ziņā nebiju domājis Jūs personīgi kaut kā aizskart. Jūs darāt labu darbu, un kam nepieciešamas zināšanas, tam šodien ir jāmaksā. Seļavivčik takoj!

Protams, tā ir.
Katram ir savs bizness.
Piemēram mani arī kaitina, ka brokastojot jāklausās un jāskatās kas kuram sāp, burkšķ vai smako.. un vakariņojot - tas pats, jo televizors atrodas virtuvē un nevienu raidījumu nevar noskatīties bez kaut kādiem komentāriem.
Sākas reklāma - eju darīt kādus darbiņus uz minūtēm 10...
Tie, kas "uzbāžas" ir algotie darbinieki, kurus kūdina uz to uzbāzīšanos vinu darba devēji. Tā notiek itin visās sfērās (ar papīru vai bez tā).
Jautājums tikai par to, kādā kvalitātē pēc tam izpildās solītais.
IMHUHU.
Katram ir savs bizness.
Piemēram mani arī kaitina, ka brokastojot jāklausās un jāskatās kas kuram sāp, burkšķ vai smako.. un vakariņojot - tas pats, jo televizors atrodas virtuvē un nevienu raidījumu nevar noskatīties bez kaut kādiem komentāriem.
Sākas reklāma - eju darīt kādus darbiņus uz minūtēm 10...
Tie, kas "uzbāžas" ir algotie darbinieki, kurus kūdina uz to uzbāzīšanos vinu darba devēji. Tā notiek itin visās sfērās (ar papīru vai bez tā).
Jautājums tikai par to, kādā kvalitātē pēc tam izpildās solītais.
IMHUHU.
Уважаемая Майя! А право на членство в Вашем клубе имеют только избранные? Очень интересно пообщаться с умными людьми! Если можно разместите, пожалуйста, информацию в общедоступном месте! Заранее спасибо!
Es arī reklāmas pauzes izmantoju labiem darbiem.Betrunājot par semināriem - tos piedāvājumus ko saņemu savā pastkastītē var izmest ārā.Nu vismaz 70 %.Pārējie ir izskatīšanas vērti.Biznesā ir tāds jēdziens kā ētika.Daudzi šajā jomā grēko.Tādēļ arī šie faksa sūtījumi, e-pasti, zvani, reklāmas bukleti.:-)

Aivareno 11.12.2007 10:57
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt