Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Stundas tarifa likme
Darbinieka ir stundas tarifa likme 0.713 stunda
Viņš ir nostrādajjis 09.2007 pilnu mēnesi
Darba samaksa sanāk 114.08 brutto, bet viņam vēl ir prēmija 380.43 LVL Uz rokam sanāk 350 LVL. Vai darba samaksu ir jāpalielina līdz 120.00?
Atbildes (41)
Ja nostrādājis pilnu mēnesi tad septembrī nevar iznākt 114,08 ls 0,713x8x23 dienas=131,19;-)
Ak paņēmu augusta dienas.Betseptembris takš tiko sācies;-)
Ka pareizi ir jāpalielina līdz 120, vai nē?
Darba likumu lasīt neesat mēģinājis?
5. Mēnesī, kad darba stundu skaits ir mazāks par gada vidējo darba stundu skaitu mēnesī, darbiniekiem, kuriem nolīgta laika algas sistēma ar minimālās stundas tarifa likmes apmaksu un kuri nostrādājuši visas mēnesī noteiktās darba stundas, darba algu nosaka minimālās mēneša darba algas apmērā, aprēķināto darba algu palielinot par starpību starp aprēķināto darba algu un šo noteikumu 2.punktā minēto minimālo mēneša darba algu.
Tiešām interesanti, ja jau viņam ir prēmija, vai tad tā neskaitās palielināšana?
Es lasiju šo likumu, bet saprotu ja viņam ir tikai minimala alga bez prēmijam un piemaksam, bet ja tādi ir?
Alga ir alga, bet prēmija ir prēmija!
par ko tad Jūs algu 500 Ls gribat saņemt ja elementāru lietu nezinat?
Larao,
Nu ar gribēšanu gan te nav nekāda sakaraLOL
Es neteicu ka nezinu, prasīju ka pareizi
Vai tad es kaut ko teicu ka es daru
Prasīju padomu
Es zinu ka esmu vērta 500.00 LVL algai:-)
Ambera
Gribēt jau nav kaitīgi, nedabūt ir kaitīgi
Aleksandrin
atveram darba likumu un saistošos MK noteikumus un izlasam
Цифра в 500 лат сильно завышена!;-)
Давайте порадуемся за коллегу!:-)
Mēs apspriedam jautājumu, vai algas apmēru?
Likumu es palasīšu, absolu
Vai tad Jūs ieguvāt savu pieredze uzreiz?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture